GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

2 tane afet-i devranla tanıştım hangisine aşık olacağımı şaşırdım. :o

2sini de alsam haremime olma mı :asd:

Kızdan ciddi anlamda hoşlandım.

Feys'te ekli ama MSN'de değil.

Kızla bayağı konuşuyorum, ama dün bana onda "Kişilik Bölünmes"i olduğunu söyledi Feys'te ve garip konuşmaya başladı.Ona pek inanmadım ama korkuyordum da..Ona kendimle ilgili sahte ve acıklı hikayeler anlattım akıl sağlığıyla ilgili tepkisini merak ettiğimden..Bu konuyla alakalı olduğumu, teyzemin delirdiğini ve intihar ettiğini filan yazdım.(Yalan tabi..)Dondu ve kaldı.

Sonra MSN adresini verdi ordan konuştuk, bana PC'de ara sıra manyadığını filan söyledi.

Kendini kontrol edemiyormuş, psikolojiyle alakası yokmuş dedi.

1-Kızla konuşmaya devam etmeli miyim?

2-Acaba kız doğru söyledi de, korkmamam için mi düzeltti sonra..

3-Kız aramızda mesafe olması için veya ,işletmek için mi böyle dedi?

Sonuç olarak napmalıyım?

TEŞEKKÜRLER!

Kızla bayağı konuşuyorum, ama dün bana onda "Kişilik Bölünmes"i olduğunu söyledi Feys'te ve garip konuşmaya başladı.Ona pek inanmadım ama korkuyordum da..Ona kendimle ilgili sahte ve acıklı hikayeler anlattım akıl sağlığıyla ilgili tepkisini merak ettiğimden..Bu konuyla alakalı olduğumu, teyzemin delirdiğini ve intihar ettiğini filan yazdım.(Yalan tabi..)Dondu ve kaldı.

Sonra MSN adresini verdi ordan konuştuk, bana PC'de ara sıra manyadığını filan söyledi.

Sonuç olarak napmalıyım?

TEŞEKKÜRLER!

Klasik duygusal ergen kız modeli

Bu tür sallamasyonlar yaparak farklı olmaya ilginç olmaya çalışırlar.Kız sallıyor mutlaka.Öyle bi durum hiç senin yanındayken oldumu?

O kadar ders çalışıp anadolu lisesine girmiş kafası yerindedir merak etme.Ama dediğim gibi duygusal ergen

Kızlada msnde konuşmanı önermiyorum ileri gidersen kızın yüzüne reelde bakamassın utanırsın

Kızda kişilik bölünmesi felan yok. Aranıza mesafe kyomaya çalışmış sanırım. Boşver hayır gelmez o kızdan sana.:D

Sonuç olarak napmalıyım?

TEŞEKKÜRLER!

Ben pek inanmıyorum bu duruma. Sonuçta şöyle bir durum var. Onunla buluşursun birkaç gün takılırsınız. Hemen çıkma teklif etme zaten. Bi tartarsın durumunu. Gerçekten dediği gibi bir durum varmı yada çokmu kötü. Ondan sonra duruma göre hareket edersin. Gerekirse ayrılırsın gerekirse devam edersiniz.

Gayet normal okulda, güya geceleri Feysteyken oluyormuş.. :/

Kafama takılan ben öyle atmasyon şeyler söyledikten sonra hemen "PC'de çok durduğumdandır." filan diyor. Önceden "bu durumu bir ben, bir de bölünenler bilir." diye felsefe yapıyordu.

Neden fikir değiştirdi acaba..

Ayrıca son haftalarda olduğunu söyledi sormam üzerine..

Ayrıca ben ruh hastalığı olanlar içine kapanık olur diye biliyorum, kız 3 kız bulmuş sanırsın 10 yıllık kankalar.. :/

Kıza facebooktan çıktığın var mı dedim. Var dedi bi daha sormazsan sevinirim dedi. Sizce ne yapmalıyım? Bence çıktığı yok gibi.

Gayet normal okulda, güya geceleri Feysteyken oluyormuş.. :/

Kafama takılan ben öyle atmasyon şeyler söyledikten sonra hemen "PC'de çok durduğumdandır." filan diyor. Önceden "bu durumu bir ben, bir de bölünenler bilir." diye felsefe yapıyordu.

Neden fikir değiştirdi acaba..

Ayrıca son haftalarda olduğunu söyledi sormam üzerine..

Ayrıca ben ruh hastalığı olanlar içine kapanık olur diye biliyorum, kız 3 kız bulmuş sanırsın 10 yıllık kankalar.. :/

Kız eğlenmek için yapmış bence, fazla üstüne gitme olayın.

Kıza facebooktan çıktığın var mı dedim. Var dedi bi daha sormazsan sevinirim dedi. Sizce ne yapmalıyım? Bence çıktığı yok gibi.

Kız uzaklaşmak için öyle söylüyor bence. :o

Okan o kız sallıyor PC başında o kadar insan duruyor bitek onamı oluyormuş.Bende çok duruyorum pc başında hiç bölünmedim.Şehitler ölmez Uğur Bulut bölünmez :D

Garip garip konuşmaya başlayınca altıma işiyodum valla..Benim gibi takıntılı birine yapılmaması gereken birşeydi bu;, ilerde herkes görecek.. >.<

Sağolun tavsiyeler için.

Bu arada bizim sınıftan bi kızın dudağına yanlışlıkla uçan tekme attım. :o

Geri
Üst Alt