GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Gayet normal okulda, güya geceleri Feysteyken oluyormuş.. :/

Kafama takılan ben öyle atmasyon şeyler söyledikten sonra hemen "PC'de çok durduğumdandır." filan diyor. Önceden "bu durumu bir ben, bir de bölünenler bilir." diye felsefe yapıyordu.

Neden fikir değiştirdi acaba..

Ayrıca son haftalarda olduğunu söyledi sormam üzerine..

Ayrıca ben ruh hastalığı olanlar içine kapanık olur diye biliyorum, kız 3 kız bulmuş sanırsın 10 yıllık kankalar.. :/

Bence biraz takılmak istmiş sonradan söylediği yalandan pişman olmuş. Konunun çok üzerinde durmazsan senin için faydalı olur;)

Kıza facebooktan çıktığın var mı dedim. Var dedi bi daha sormazsan sevinirim dedi. Sizce ne yapmalıyım? Bence çıktığı yok gibi.

Çıktığı yoktur ama seninlede birşey düşünmediği kesin maalesef. Eğer ısrar edersen arkadaşlığınızda biter.

Sağolun tavsiyeler için.

Bu arada bizim sınıftan bi kızın dudağına yanlışlıkla uçan tekme attım. :o

Ben de sinemada öndeki kızın kafasına çakmıştım. Çok fenaydı.

Ne istediniz lan kızlardan:D:D:D

Bu kadar odunluk yapıyosunuz sonra niye kız bulamıyorum kabul etmiyor diyorsunuz.. :o

:D Tam bacak bacak üstüne atıyordum, salonda küçüktü biraz... Sonra arkadaş oldum zaten kızla, kola falan ısmarladım:D. Herkeste işlemez ama, denemeyin yani...

Ben ne yapıyım şimdi ? Tekrar sorayım mı msn'den ? :D

Ne istediniz lan kızlardan:D:D:D

Ya ben havaya tekmeler savuruyordum, resmen havayla dövüşüyordum..Süper tekmeler atıyordum zıplayarak, dönerek ve türevleri. Neyse işte, bu kız arkama gelmiş.

Bende dönerek tekme atıyordum,arkam dönüktü.

Dönerek bir tekme attım, kız yere düştü; dudağı patladı.Sonra bayağı bir kovaladı.

Ama sınıfta az kişi vardı, tüh beah..

Havam olurdu.. :077:

:D Tam bacak bacak üstüne atıyordum, salonda küçüktü biraz... Sonra arkadaş oldum zaten kızla, kola falan ısmarladım:D. Herkeste işlemez ama, denemeyin yani...

İyi taktikmiş, denemem laızm hemen :D:D

Ben ne yapıyım şimdi ? Tekrar sorayım mı msn'den ? :D

Direk soram ama eee hayat nasıl gidiyor, seninki nasıl, ne yapıyor falan de.

Ya ben havaya tekmeler savuruyordum, resmen havayla dövüşüyordum..Süper tekmeler atıyordum zıplayarak, dönerek ve türevleri. Neyse işte, bu kız arkama gelmiş.

Dönerek bir tekme attım, kız yere düştü; dudağı patladı.Sonra bayağı bir kovaladı.

Ulan şu foruma bir tanede akıllı adam gelsin be:D:D:evilsmile:

Hahahahaha :ciftetelli:

Okan,Allah belanı versin emi yiğidim ? :o

Uçan tekme atarak arkandaki bir "baağyan'ın " dudağını patlatıp yere düşürmüşsün.

Neyse en büyük aşklar ; nefretle ( kavgayla ) başlar :o

Kız ile aynı okuldayız, geçen seneden beri takip ediyorum. Yanında hep o çocuk var. Bu aralar hiç görmedim yan yana, taki bugüne kadar. Tamda gidip konuşmaya hazırlanıyordum. :( Aralarındaki ilişkiyi tam olarak bilmiyorum ama büyük ihtimalle çıkıyorlar. :o

Geri
Üst Alt