GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Yaser Aydın isimli üyenin mesajından alıntı

Aynı gün içerisinde filme 3 kere gittiğimi hatırlarım 3 ayrı kızla. hatta en sonunda bilet kesen kız değişik değişik bakıyordu bana :D ama artık gerçek aşkı bulmak lazım bir zamandan sonrada sıkıyor.

En sonunda biletçi kızla gittim diye okudum bu mesajı :D

Onuda sana ayarlıyalım Can sinema derdindende kurtulmuş olursun :D

Uğur 3 kişi ile aldattığını öğrenince ne koymuştur sana ha :D [üzüntü olarak :D ]

Sende bendensin:D İlerde bi ara gerçek aşkı buluruz. Şimdilik Issız Adam modda takılmaya devam:D
Ben haddinden fazla ıssız takılıyom ama Osman :D Bir kızı bırakıyom aynı caddeden diğer kızla geçiyom bigün yakalanacam :D ama eğlenceli yanıda film izlemeye çağırıyorsun alkol falan derken ---- :D -----

Neyse işte artık gerçek aşkı bulmak istiyorum buldumda bi tane ama ddaha ayarlayamadım oda olacak yakında :D

Keşke bitek bursalı olsa

Hem aynı okuldayız hatta sınıflarımız yanyanaydı bir ara :D

Hemde aynı mahalledeyiz tam unutcam görüyorum herşey başa sarıyor

Unutucam ulennn bigün :D

:ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli: Haydi bakalım inşallah unutursun. Sana daha yakışıklılarını buluruz ya ne olacak:D

Keşke bitek bursalı olsa

Hem aynı okuldayız hatta sınıflarımız yanyanaydı bir ara :D

Hemde aynı mahalledeyiz tam unutcam görüyorum herşey başa sarıyor

Unutucam ulennn bigün :D

Bu forumda yazdan yaza 30 günde 1 sevdiği kişiyi görüp hala unutamayanlarda var.Adı lazım değil baş harfi D.Tadını çıkar.O adı lazım olmayan kişi o kişiyle aynı sınıfta olsa,aynı mahallede olsa var ya,Dünyalar O'nun olurdu be!

Geri
Üst Alt