GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Bu forumda yazdan yaza 30 günde 1 sevdiği kişiyi görüp hala unutamayanlarda var.Adı lazım değil baş harfi D.Tadını çıkar.O adı lazım olmayan kişi o kişiyle aynı sınıfta olsa,aynı mahallede olsa var ya,Dünyalar O'nun olurdu be!

Damardan girdin :D

Sadece mesafeler uzaklık değil bence hergün görüp ulaşılamamasıda çok zor

Geldim gençler.

Bu arada GSCimbom Aktif Tutma görev topiği hakkında tam ve kesin bir bilgisi olmayan bana mutlaka pm atsın

Berk senin baldız gözükmüyor msnde, oğlum bak bacanak olacaz ona göre:D:D:D

Geçen 2. manitayla konuşuyom diyor Aşkım yanındaki kız kimdi diye dedim kuzenim(oysaki değil :D ) Diyor Sen kuzeninle sarmaç dolaşmı dolaşıyorsun diye. tabi diyecek bişi bulamadım bir iki dk konuşamadım :D sonra uydurdum bişiler biz hep öyleyiz falan diye zar zor atlattım.Birgün çok kötü toslucam :D

Geçen 2. manitayla konuşuyom diyor Aşkım yanındaki kız kimdi diye dedim kuzenim(oysaki değil :D ) Diyor Sen kuzeninle sarmaç dolaşmı dolaşıyorsun diye. tabi diyecek bişi bulamadım bir iki dk konuşamadım :D sonra uydurdum bişiler biz hep öyleyiz falan diye zar zor atlattım.Birgün çok kötü toslucam :D

:D:D vazgeçtim yorumdan:D

ya renkdaş ama kızlarında duygusu var ya.onlarda insan.hadi kaşarlara yapta.ne biliyim.bu kadarda:)

Gelin ne mi yapıyor :D

Bugün bana aşkım aşkım diyodu hoca geldi yanına öyle bi alışkanmlık yapmışki hocayada aşkım diyodu az kalsın :D

ya renkdaş ama kızlarında duygusu var ya.onlarda insan.hadi kaşarlara yapta.ne biliyim.bu kadarda:)

Haklısın Uğur hatta şuan bana içinden küfür bile ediyor olabilirsin ama diyorum ya bende artık sıkıldım gerçek aşkı bulmak istiyorum diye ozaman bırakacam bu işleri :D

Geri
Üst Alt