GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

bigün tekirdağ yeniçiftlikte ki yazlıktayız .:D orda bir kıza vuruldum .adı yeşim,bunun orda sevgilisi var .çocukta boylu poslu bide fenerliydi gıcık:D neyse ben gitar çalıp şarkı söylerdim .kızda beni beğenirdi.aramız iyiydi sahilde hep ortam yapardık.bigün bunun sevgilisi içkiyi fazla kaçırdı .resmen sı..ı üzerime saldırdı.olur olmaz laflar söyledi,bende bi tane çaktım :D.kızda bana onun kafası iyi neden alttan almadın dedi :sad007:bende yeşime onu alttan alsam üste çıkar dedim :D bu sarhoş kazmada aslında sen hep yeşimi altına almak istedin üstte olmak isteyen sensin dedi :akansular::lol::lol: yeşimde buna bi tane çaktı:lol: sonra ayrıldılar .

Ahaha. :D :o

bütün kızlar bu forumdakilere mi hasta lan yuh maşallah:asd:,biraz da bize bırakın:D

edit:niye açıklama yapıyorum ki lan ben:o

ertesi gün kız benle konuşmaya geldi.onla bi daha muhattap olma dedi.bende tamam dedim. sonra yeşimle baya zaman geçirdik.yakınlaştık.bigün sahilde gözlerine bakarak şarkı söyledim.herkes kendinden geçiyodu.tam kızıın dudağına yapışıyodumki o kazma geldi elinde sopalar:lol::lol:bizde bisikletler vardı deniz yolundan gideriz diye düşündük.kaçmaya başladık. bunlar yeşimin bisikleti düşürdü. bende haliyle bıraktım pisikleti:D benide tuttular.bana yeşimin yanına yaklaşmamamı yeşimede yeniden birlikte olcaksın benle dedi.:sad007:ertesi gün bu bebeyi sıkıştırdım:D .3 arkadaş aldık elimize bi etek bunun elini kolunu bağladık .ya böyle insan içine çıkarsın .ya da yeşimi bırakırsın dedim:lol::lol:bıraktı .sonra yeşimle çıktık:D

Tamam aga Milano falan bir yere kadarda bu nedir yahu ?

Aşk unutkanlık dalgınlık hatta hiçe saymak kadar tehlike verici bir tutkudur, tek başına ise çok daha tehlikelidir, Gençlere sözüm; kendi kıymetinizi bilin, Gerçek Aşk : :gs: ;)

ertesi gün kız benle konuşmaya geldi.onla bi daha muhattap olma dedi.bende tamam dedim. sonra yeşimle baya zaman geçirdik.yakınlaştık.bigün sahilde gözlerine bakarak şarkı söyledim.herkes kendinden geçiyodu.tam kızıın dudağına yapışıyodumki o kazma geldi elinde sopalar:lol::lol:bizde bisikletler vardı deniz yolundan gideriz diye düşündük.kaçmaya başladık. bunlar yeşimin bisikleti düşürdü. bende haliyle bıraktım pisikleti:D benide tuttular.bana yeşimin yanına yaklaşmamamı yeşimede yeniden birlikte olcaksın benle dedi.:sad007:ertesi gün bu bebeyi sıkıştırdım:D .3 arkadaş aldık elimize bi etek bunun elini kolunu bağladık .ya böyle insan içine çıkarsın .ya da yeşimi bırakırsın dedim:lol::lol:bıraktı .sonra yeşimle çıktık:D

Video : atma ziya - Vidivodo

size söleyeceğim şudur:AŞK bir uyuşturucudur dostum,bir defa çekersen bağımlısı olursun,eğer ki çekmişsen,bu olur senin acı sonun....

saçma sapan aşklar birgün biter,

GALATASARAY aşkı asla bitmez.....

yüklenmeyin beyler sergen e belki doğrudur:D

[video=youtube;CyCoHMjTtGE]https://www.youtube.com/watch?v=CyCoHMjTtGE[/video]

:lol::lol:

Sergen, müthiş aşk hikayenle ilgili Milano'dan bu gece yayına bağlanmanı bekliyoruz.

Edit : Unuttum yahu ceza aldığını. E Ankara'yı da dönünce anlatırsın artık.

Gelgeç gönüllü, önüne gelen kişiye aşık olana denir. :D

O nasıl bir tabir lan :D

Bukadar inatci mi olunurmus ya. Kadin milleti..

Geri
Üst Alt