GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

hemde ne aşk ......bana küçük bir not bırakmıştı yıl sonu.şöyleydi:gözlerinde kaybolmak ne güzeldi sergen ,ben seni severken,o kız kolunda gezerken ,içim yandı alev alev adım gibi .küllerim kaldı ...sen giderken.:(

Yanlış doktora gelmişsin, yazıp duruyorsun hacı.

hemde ne aşk ......bana küçük bir not bırakmıştı yıl sonu.şöyleydi:gözlerinde kaybolmak ne güzeldi sergen ,ben seni severken,o kız kolunda gezerken ,içim yandı alev alev adım gibi .küllerim kaldı ...sen giderken.:(

Feridun'un da şarkıyı yazdığı sensin o vakit.

sergen , hayatın film valla :D

:simit::cay::sgr:

Kahrettin beni Sergeeeeeeeeeeeen

Sergen,lisede öğretmenim bana senden hoşlanıyorum anla artık dedi tüm okulun önünde,bende ona yol verince ve başka kızla olunca intihar etti.

bana da öğretmenim evlenme teklif etti bütün okulun önünde,sonra döndüm arkamı arkadaşa playstation oynamaya gittik,oturdu ağladı,neyse:sad007:

:haha::haha::haha::haha:

:haha::haha:

Aga bunları seri yapıp tek bir konuda toplayalım:asd:

kız kardeşimin hoşlandığı bir çocuk vardı .bende tanıyım dedim çocuğu .affedersiniz çocuk şeymiş biraz totoşmuş .:Dsonra kız kardeşimi tembihledim görüşme dedim. sonra bigün çocuk bizim eve geldi .yaka paça dışarı attım. o zamanlar yeşimle de çıkyodum. :sad007:bigün yeşimi eve bıraktım.3 kişi önüme çıktı. meğerse bebenin arkadaşlarıymış. beni mi döveceksiniz dedim.:D hayır dedi. :(şart koştu. gördüğün üzre sergen biz öyleyiz ama döversekde döveriz .bir arkadaşımız senden hoşlanyo dedi. sonra baktım kız kardeşimin sevdiği çocuk tam yaklaştıydı .:(ne yapacağımı şaşırdım .arkadan allahtan bizim nuri geldi. bu bebeye vurdu bende birinin elini ısırdım .diğer ikisininde malum yerine geçirdik.si...... gidin lan dedik. eceliniz olmayak :lol::lol:atlattık halleri hal değildi bunların....:lol:

Adam 12.5 falan beyler.

kız kardeşimin hoşlandığı bir çocuk vardı .bende tanıyım dedim çocuğu .affedersiniz çocuk şeymiş biraz totoşmuş .:Dsonra kız kardeşimi tembihledim görüşme dedim. sonra bigün çocuk bizim eve geldi .yaka paça dışarı attım. o zamanlar yeşimle de çıkyodum. :sad007:bigün yeşimi eve bıraktım.3 kişi önüme çıktı. meğerse bebenin arkadaşlarıymış. beni mi döveceksiniz dedim.:D hayır dedi. :(şart koştu. gördüğün üzre sergen biz öyleyiz ama döversekde döveriz .bir arkadaşımız senden hoşlanyo dedi. sonra baktım kız kardeşimin sevdiği çocuk tam yaklaştıydı .:(ne yapacağımı şaşırdım .arkadan allahtan bizim nuri geldi. bu bebeye vurdu bende birinin elini ısırdım .diğer ikisininde malum yerine geçirdik.si...... gidin lan dedik. eceliniz olmayak :lol::lol:atlattık halleri hal değildi bunların....:lol:

Hikayenin devamı..

Mode on

Bu nuri arkadan gelip birden beni kurtarınca birden bi etkileşim oldu kendime engel olamadım sanırım nuriden hoşalanıyorum:lol::lol:

Mode off

ne yapacağımı şaşırdım .arkadan allahtan bizim nuri geldi. bu bebeye vurdu bende birinin elini ısırdım .diğer ikisininde malum yerine geçirdik.si...... gidin lan dedik. eceliniz olmayak :lol::lol:atlattık halleri hal değildi bunların....:lol:

Emziği çıkarsaydın ısırmadan önce.

Geri
Üst Alt