@Doğukan
Aynı şey başıma geldi kendiminkini özet geçeyim . Lise sonda netten tanıştığım bir kız vardı yani bundan 6 sene önce falan .Aydın da yaşıyordu .Kızla hergün mesajlaşma , netten sohbet falan filan herşey harika gidiyordu.Böyle günlerimiz geçti sonra ben bundan hoşlanmaya başladım ufak ufak belli ediyorum böyle iyiki varsın benim için düşündüğünden çok daha değerlisin tarzı mesajlar atıyorum arada niyetim belli olsun diye.Bu da güzel güzel cevaplar veriyor tabi sonra bunu arıyorum şu an sevgilimle sinemaya girmek üzereyim sonra konuşalım falan filan diye cevaplar geliyor.Bu ara 8 9 farklı erkekle çıktı benden de 5 yaş küçük işte bunları duyunca bir de farklı şehirde olmamız sebebiyle O ara biraz soğumuştum .Sigara ve bar muhabbeti de vardı tabi bundan da pek hoşlanmam bi ara kendimi epey çekmiştim işte şu anki hatunu tanıdım. Sonra bi ara günde 3 4 saat telde konuşuyorduk pek samimiydik Össye girmişti ben ona tercih konusunda yardım ediyordum falan .Sonra şu anki benim hatunla tanıştıktan 2 gün sonra Aydınlı benden hoşlandığını söyledi benim 4 yıllık platonik aşkım olmasına rağmen 2 günlük tanıdığım şuankine ( adını yazayım bari Deniz) böyle birşey yapamayacağımı ve arkadaş olarak kalmamız gerektiğini anlattım epey ağladı falan eskileri konuştuk , ben zamanında sana çok belli etmiştim söyleyecek zaman olarak bugünü mü seçtin faln dedim. Ben ünideyken o lisedeydi işte beni ne yapsın falan diye düşünmüş hiç öyle birşey aklına gelmemiş , neyse tercih olarak sadece Adanayı yazacam yanına gelecem dedi, bende fikrim değişmez ama arkadaş olark görüşürüz dedim ben fikrini değiştiririm dedi yazdı geldi. 2 yıldır Çukurova Üni'de okuyor ve sık sık görüşüyoruz o da buldu birini ve hatta epey de ciddi düşünüyorlar ve biz sadece arkadaşız
1 yıllık ilişkin varmış , aradaki yaş farkını falan filan herşeyi geçtim sadece empati yapmanı öneririm şahsen sana diyeceğim bu.