GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Sevgilim çok güzel bir kız.Ben ise insanların tabiriyle orta tipli fazla yakışıklı olmayan biriyim.Soranlar şaşırıyor.Ama sevgilimin ilk sevgilisiyim.

Bir yaştan sonra görüntü, boy, tip bence ön planda değildir.

Hayattan beklentileri değiştikçe insanın, seçimler de ona göre değişiyor.

Görüş farklılığı var dedim ya.Aile rızası olmadan o iş olmaz.Sürekli kuyumuzu kazanlar olcaktı.Ne yapalım.Nasip değilmil demek ki.Ama hala ona aşığım.
sana soyle soyleyeyim ,babam annemi kacirmis ve ayni durumlar bizde de mevcuttu ,hicbir sorun olmadi .Aynisi bugun bende olsa sevdigim kiz icin dunya yikilsa gene de kaciririm ,ama senin durumunu en iyi sen bilirsin neyse gecmis olsun renktas .

[video]https://www.birbuyuk.com/wp-content/uploads/2010/12/rakı-adabı-eğitimi.jpg[/video]

[video=youtube;YUkl424RQtY]https://www.youtube.com/watch?v=YUkl424RQtY[/video]

@Doğukan

Aynı şey başıma geldi kendiminkini özet geçeyim . Lise sonda netten tanıştığım bir kız vardı yani bundan 6 sene önce falan .Aydın da yaşıyordu .Kızla hergün mesajlaşma , netten sohbet falan filan herşey harika gidiyordu.Böyle günlerimiz geçti sonra ben bundan hoşlanmaya başladım ufak ufak belli ediyorum böyle iyiki varsın benim için düşündüğünden çok daha değerlisin tarzı mesajlar atıyorum arada niyetim belli olsun diye.Bu da güzel güzel cevaplar veriyor tabi sonra bunu arıyorum şu an sevgilimle sinemaya girmek üzereyim sonra konuşalım falan filan diye cevaplar geliyor.Bu ara 8 9 farklı erkekle çıktı benden de 5 yaş küçük işte bunları duyunca bir de farklı şehirde olmamız sebebiyle O ara biraz soğumuştum .Sigara ve bar muhabbeti de vardı tabi bundan da pek hoşlanmam bi ara kendimi epey çekmiştim işte şu anki hatunu tanıdım. Sonra bi ara günde 3 4 saat telde konuşuyorduk pek samimiydik Össye girmişti ben ona tercih konusunda yardım ediyordum falan .Sonra şu anki benim hatunla tanıştıktan 2 gün sonra Aydınlı benden hoşlandığını söyledi benim 4 yıllık platonik aşkım olmasına rağmen 2 günlük tanıdığım şuankine ( adını yazayım bari Deniz) böyle birşey yapamayacağımı ve arkadaş olarak kalmamız gerektiğini anlattım epey ağladı falan eskileri konuştuk , ben zamanında sana çok belli etmiştim söyleyecek zaman olarak bugünü mü seçtin faln dedim. Ben ünideyken o lisedeydi işte beni ne yapsın falan diye düşünmüş hiç öyle birşey aklına gelmemiş , neyse tercih olarak sadece Adanayı yazacam yanına gelecem dedi, bende fikrim değişmez ama arkadaş olark görüşürüz dedim ben fikrini değiştiririm dedi yazdı geldi. 2 yıldır Çukurova Üni'de okuyor ve sık sık görüşüyoruz o da buldu birini ve hatta epey de ciddi düşünüyorlar ve biz sadece arkadaşız :o

1 yıllık ilişkin varmış , aradaki yaş farkını falan filan herşeyi geçtim sadece empati yapmanı öneririm şahsen sana diyeceğim bu.

haha :D Abi bunda birşey yok , halledilir bunlar.Ağzın laf yapmıyor mu ? Kanka diyor diye imkansız olur mu ya . Bende abi falan diyor sandım :D

[video=youtube;YtrmcXfHqVw]https://www.youtube.com/watch?v=YtrmcXfHqVw[/video] :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ama dediğim gibi işte.İlk sevgilisiyim.Kız feministmiş orta okulda birde.Hoşlandığı çocuk çıkma teklifi edince bir daha konuşmamış biri ki o olay olduğunda kanka,kardeş diyorduk birbirimize.Çok güzel bir kız.Görenler soruyor ama yakıştığımızıda söylüyorlar.İlk sevgili olmak ayrı bişey.5 sefer kötü sebeblerden ayrılmak istedim bırakmadı.15 aydır beraberim.Sorumsuz biri olan ben derslerimi harika yaptım :D ve bu sene üni. sınavına gireceğim.Hedefim hukuk ve sevgilim sayesinde kazanacağımı düşünüyorum.

17 yaşındayım?

Tip olmazsa hiç olacak yaştasın :D

Aslında ben de o yaştayım ama tip olmadan da kurtarıyorum , entel sanıyolar ben öyle olmadığımı düşündüğüm halde :) Bi de farklı bi tarzım var diğerlerine göre.Hiçbir şeyi takmayan boşvermiş bi şekilde yaşıyorum ve espri yeteneğim de iyi sayılır.Çok iyi ya :D

@Doğukan

Aynı şey başıma geldi kendiminkini özet geçeyim . Lise sonda netten tanıştığım bir kız vardı yani bundan 6 sene önce falan .Aydın da yaşıyordu .Kızla hergün mesajlaşma , netten sohbet falan filan herşey harika gidiyordu.Böyle günlerimiz geçti sonra ben bundan hoşlanmaya başladım ufak ufak belli ediyorum böyle iyiki varsın benim için düşündüğünden çok daha değerlisin tarzı mesajlar atıyorum arada niyetim belli olsun diye.Bu da güzel güzel cevaplar veriyor tabi sonra bunu arıyorum şu an sevgilimle sinemaya girmek üzereyim sonra konuşalım falan filan diye cevaplar geliyor.Bu ara 8 9 farklı erkekle çıktı benden de 5 yaş küçük işte bunları duyunca bir de farklı şehirde olmamız sebebiyle O ara biraz soğumuştum .Sigara ve bar muhabbeti de vardı tabi bundan da pek hoşlanmam bi ara kendimi epey çekmiştim işte şu anki hatunu tanıdım. Sonra bi ara günde 3 4 saat telde konuşuyorduk pek samimiydik Össye girmişti ben ona tercih konusunda yardım ediyordum falan .Sonra şu anki benim hatunla tanıştıktan 2 gün sonra Aydınlı benden hoşlandığını söyledi benim 4 yıllık platonik aşkım olmasına rağmen 2 günlük tanıdığım şuankine ( adını yazayım bari Deniz) böyle birşey yapamayacağımı ve arkadaş olarak kalmamız gerektiğini anlattım epey ağladı falan eskileri konuştuk , ben zamanında sana çok belli etmiştim söyleyecek zaman olarak bugünü mü seçtin faln dedim. Ben ünideyken o lisedeydi işte beni ne yapsın falan diye düşünmüş hiç öyle birşey aklına gelmemiş , neyse tercih olarak sadece Adanayı yazacam yanına gelecem dedi, bende fikrim değişmez ama arkadaş olark görüşürüz dedim ben fikrini değiştiririm dedi yazdı geldi. 2 yıldır Çukurova Üni'de okuyor ve sık sık görüşüyoruz o da buldu birini ve hatta epey de ciddi düşünüyorlar ve biz sadece arkadaşız :o

1 yıllık ilişkin varmış , aradaki yaş farkını falan filan herşeyi geçtim sadece empati yapmanı öneririm şahsen sana diyeceğim bu.

arkadaş olarak kalmalıyız bizde abi hatta kalmasak bile üzülmemeliyim çünkü yaptığını hak etmedim

Beyler çoğunuz anlamaz ama tam içilcek türküler.En azından ayyaşken unutursunuz imkansızlarınızı

[video=youtube;2jC_yZm9rjU]https://www.youtube.com/watch?v=2jC_yZm9rjU[/video]

Geri
Üst Alt