- 1 Şubat 2009
- 25.236
- 25.496
- 3.468
Cevap: GSC Aşk Doktoru
gençler çok hızlı yahu
gençler çok hızlı yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaşara bak.Irz düşmanı çıktı bu yaşta :haha:
arkadaş olarak kalmalıyız bizde abi hatta kalmasak bile üzülmemeliyim çünkü yaptığını hak etmedim
birinci seçeneğe yakın abi sanki. kıskandırma çabası içinde olduğunu düşünmüyorum zaten yenide başlamış bi ilişki değil yaklaşık 1 yıllık
abi kalma arkadaş falan sonra önüne başka heriflerle gelcek napıcaksın ? eski sevgiliden arkadaş olmaz abi sana çok dokunur . unutmazsın. sonuçta yaşanmışlıgınz var.
Abi bizimki takıntı olmuş olabilir.Günde 400den fazla mesajlaşıyoruz.Şu anda hala öyle ama 1 gramm sıkılma yok![]()
Abi bizimki takıntı olmuş olabilir.Günde 400den fazla mesajlaşıyoruz.Şu anda hala öyle ama 1 gramm sıkılma yok![]()
Tamam oğlum işte.İnan herkes geçer bu yollardan.Ama ne desek anlamazsın.Çünkü sen psikolojik olarak sms e kitlenmişsin.Sen kıza değil tele aşık oldun zaten.Hatta Allah bilir kız yakınında da değildir uzaktadır.
O zaman ben olsam taviz vermezdim, kızmak değil (o öyle demiş ya) üzüldüğümü hissettirirdim ama artık bunu biliyorken benim de ona karşı eski hissettiklerimi hissedemeyeceğimi söylerdim. Bitecekse sen bitir.
Sana birşey söyleyeyim Doğukan, kemik arkadaş grubumdan hiçbirimiz, ben de dahil, senin yaşındayken aşık olup da evlenmek istediğimiz kızlarla evlenemedik. Bunların en kısası da 5 yıllık ilişkiydi.
Bilmiyorum belki de bizim beceriksizliğimizdi ama şimdi hepimiz çok mutluyuz ve bu ilişkilerin bizi nasıl olgunlaştırdığını anlatamam.
Sevdiysen üzüleceksin ama unutma seni yıkamayan acı seni güçlendirir.
Allah sabır versin, bu ne ya?
Hafta içi her gün dersanede aynı sınıfta ve 3 senedir okulda aynı sınıftayız?
arkadaş olarak kalmalıyız bizde abi hatta kalmasak bile üzülmemeliyim çünkü yaptığını hak etmedim
Hafta içi her gün dersanede aynı sınıfta ve 3 senedir okulda aynı sınıftayız?
bu sene azaltacağız sınav dolayısıyla.Okul ve dersanede görüştüklerimizle yetinmeye çalışacağız![]()
Tamam ozaman sadece sms manyağısın o kadarTesip konuldu.Tedavisi zaman.Yani yaşını ilerlermesi