GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

ilk çıktığım kızı unutamıyorum bunun üstüne çıktım bir 3-4 kızla daha çıktım ama unutamıyorum,kızla kavga etmiştik baya sonra barıştık biraz dengesiz aslında ama neden böyle oluyor anlamıyorum,aklım istemiyor kalbim zorluyor ama eminim bu iş olmaz başkasını seviyor zaten.Belki yaşım aşk için küçük olabilir ama insan bir kez aşık olur teoremine ben de uyabilirim.

Oha :asd: :tiphat:

ilk çıktığım kızı unutamıyorum bunun üstüne çıktım bir 3-4 kızla daha çıktım ama unutamıyorum,kızla kavga etmiştik baya sonra barıştık biraz dengesiz aslında ama neden böyle oluyor anlamıyorum,aklım istemiyor kalbim zorluyor ama eminim bu iş olmaz başkasını seviyor zaten.Belki yaşım aşk için küçük olabilir ama insan bir kez aşık olur teoremine ben de uyabilirim.

Bu kiz milletini anlamak zordur. Kafalari nasil calisiyor, ne düsünüyorlar, bi anda niye bu kadar sinir oluyorlar hic anlamis degilim. Onun icin cok takilma bu olaya. :asd:

Reis yok uykum . Sıkıntıdan patayacağım. :(

Git biraz uyu, sabah oldu.

hayat boyu bi kişiye aşık olunur davası mı ne.daha dur lan bismillah yeni başladın,biz de yeni başladık.neler geliyo neler gidiyo aklın almaz,sonra dönüp bakmıyosun bile,ha acı çekiliyo bişeyler yaşanıyo ama geçiyo kardişim,rahad ol

Bu kiz milletini anlamak zordur. Kafalari nasil calisiyor, ne düsünüyorlar, bi anda niye bu kadar sinir oluyorlar hic anlamis degilim. Onun icin cok takilma bu olaya. :asd:

Necati senin is afedersin dahada b.k gibi gorunuyor. Yani biz cevredike kiza asik oluruz, ama sendeki bu Mila Kunis aski nedir ?

2 sene oldu kızdan ayrılalı kafamdan çıkmıyor şeytan diyor mesaj at. :)

Birazdan yatarım.

böyle pesimist rapçi sago oh yea check it out tarzı takılacaksan kaçış yok olm ayık ol,mevsimlerden yaz hava güzel kızlar güzel çık dışarı takıl

böyle pesimist rapçi sago oh yea check it out tarzı takılacaksan kaçış yok olm ayık ol,mevsimlerden yaz hava güzel kızlar güzel çık dışarı takıl

Adam hakli. Kizlara yüz vermessen senden hoslanirlar, verirsen yüzüne bakmazlar. Bunu bende tam anlamis degilim. :asd:

Burda Gavuristan'da su an saat 3:03 ve bu konuda uykusuz kalan tek ben degilmisim. Vay be.

Dalga degil, ama kadinlarin sevgilelileri ile arasi bozuldugunda "birdaha sevemem" veya "guvenemem" gibi kelimeleri hic anlamis degilim. Ben hicbir zaman bir erkegin "birdaha sevemem" dedigini gormedim. Bu dusunceyle zaten ilk bastan o erkegi yakiyorsunuz. Ondan sonra ugras babam ugras kizi inandirmaya.

Bunu anlamak zor degil aslinda. Biz bayanlar (en azindan ben) bir kisiye guvenip hayatimizi onunla paylasmak istiyoruz belki. Karsina birisi cikiyor, ''evet bu'' diyorsun, fakat sonradan yine ''o'' olmadigini anlayinca agizdan boyle laflarin cikmasi gayet normal bence. Erkeklerin oyle birsey dememelerine nedense sasirmadim hic. Ya bize denk gelmiyor, ya da hepsi ayni. Bazen eskiden yasanmis olaylari unutmak istiyorsun, karsina yeni birisi ciktiginda bunu onunla basarabilecegine inaniyorsun, fakat o eskiden yasadigin seylerin aynisini hatta daha kotusunu yasatiyorsa bir daha guvenmek zor olur. Ben istemez miyim ? Isterim tabi ki. Ama zor, cok zor..

Geri
Üst Alt