Umut Yaşar
Tecrübeli Üye
- 22 Kasım 2008
- 6.847
- 1
- 1.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ünlendirme.![]()

O çocuğu yakala çıkışta.![]()
Arkadaşlar şok şok şok!Bu bahsettiğim hikayemdeki kız ile facebook ta 1 dk da olsa konuştuk.Abi tam unutacağım karşıma çıkıyor.Bana bir akıl verin ya!
Bende unutamıyorum![]()
Hergün okulda görmek kolay değil. :allecto:
Arkadaşlar şok şok şok!Bu bahsettiğim hikayemdeki kız ile facebook ta 1 dk da olsa konuştuk.Abi tam unutacağım karşıma çıkıyor.Bana bir akıl verin ya!
Niye unutuyorsun.Numarasını vs al sohbeti ilerlet.![]()
Doktor virüs kaptı.
Malum başlıktan ne olduğunu anlamışsınızdır.
Sınıfta bir kız var.
Ço sevlimli bir kız,diğerlerinin yanında çok düzgün bir kız.
Ama bi çocuk var,böyle herşeye atlıyo filan.
İngilizceci (sir) konuşuyo diye camdan atıyodu.. xD
Çocuk yarımın yarısı ama yok şurdayken şunu yaptım,burdayken şunu kazandım.
Malca ama kızlar da haklı olarak ilgi gösteriyorlar.
Onu etkilemem lazım,bir çare.
Numarasını falan aldım.3 sene sonra cezaret edip bi tanıdıktan.O'nun yaşadığı memlekete gittiğimde de aradım falan filan.Cevap gelmedi.Sonra Bayram da da dedim mesaj atayım.Yine tık yok.Tamam dedim ben her yolu denedim bu iş bitti.Bugün bi baktım face de karşımda.Çıldıracağım ya!

Lise 1'seniz çok şanslısının.Şu an kızın gözü açık değil.Liseye geçtim en azından benimde bir sevgilim olsun diye senle çıkabilir daha sonra deliler gibi aşık olur zaten.Bknz:Erkekler deliler gibi aşık olur zamanla akıllanırlar,Kızlar akıllı gibi aşık olup zamanla delirirler.=)
Kimse gözünü açmadan sen çık ve kap kızı Okan.O dediğin çocuk başta ilgi görecektir ama hiç bi halt olmadığını anlarlar.Sen efendiliğini bozma ve yavaş yavaş yaklaş kıza ama onunda sana karşılık verebileceğine inanmadan asla seni seviyorum deme kaybedersin.=)
Sağoalsın abi.
Lise 1'im.
Bende laubali bir insanım,bazen aşıyorum kendimi ama sonra ortalıyorum ve kızların bana ne cıvık,ne de sıkıcı demesine yol açıyor ama çocuk aldı başını gitti.
Öğretmenler frenler inşallah..
Ayrıca kızların lise 1'de sevgili merakı konusunda haklısın,kızların arasına sürdü hoca beni.Orda ne konuşuyorlarsa duyuyorum,herkes erkek konuşuyor..![]()
Numarasını falan aldım.3 sene sonra cezaret edip bi tanıdıktan.O'nun yaşadığı memlekete gittiğimde de aradım falan filan.Cevap gelmedi.Sonra Bayram da da dedim mesaj atayım.Yine tık yok.Tamam dedim ben her yolu denedim bu iş bitti.Bugün bi baktım face de karşımda.Çıldıracağım ya!
İşbitirici ol ve bu çileyi çekmemek için son kez sor..
Hayır derse,silersin.
Evet derse ilk çocuğunuzun adını erkekse Okan,kızsa Okansu koyarsınız.![]()
![]()
Sana tavsiyem akşam numarasına mesaj çek.Sen düşünceğine o düşünsün.Boştan yere sağlığın bozulmasın.
Tabi canım.Liseli kızlar artık onlar ama genelde son sınıflardan hoşlanırlar.Öhöömm kendimden biliyorum yani.
Aman diyim Okan sakın kendini kaptırma çok çile çekersin hele bide aynı sınıftasınız yani.Temkinli davran yavaş yavaş dene ama sakın kaptırma.
Hatta ikinci bi taktik ona hayatında görmediği ilgiyi göster hafif hafif sevdiğini belli et ve bi anda kes bu ilgiyi o zaman deliler gibi koşar peşinden.Tek sorun zamanlamayı doğru yapmak.![]()