GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Sağoalsın abi.

Lise 1'im.

Bende laubali bir insanım,bazen aşıyorum kendimi ama sonra ortalıyorum ve kızların bana ne cıvık,ne de sıkıcı demesine yol açıyor ama çocuk aldı başını gitti.

Öğretmenler frenler inşallah..

Ayrıca kızların lise 1'de sevgili merakı konusunda haklısın,kızların arasına sürdü hoca beni.Orda ne konuşuyorlarsa duyuyorum,herkes erkek konuşuyor.. :eek:

Herkesin içinde Yoldan geçerken omuz at,artistlik yaparsa göm kafayı.Bi daha kendine gelemez o cocuk :D

Hastahane çok yoğun. :D

Hastalığıma ilaç yazan Doç.Dr.Doruk Özyer'e çok teşekkürler.

Görevime dönebilirim,hastalığım yine belirti gösterirse paylaşırım. :asd:

Yok yok dayak çözüm değildir hele kızında arkadaş olarak falan sevdiği birini döversen iyice gözünden düşersin.:D Konuşarak halledebilirsiniz canım.:D

Yok yok dayak çözüm değildir hele kızında arkadaş olarak falan sevdiği birini döversen iyice gözünden düşersin.:D Konuşarak halledebilirsiniz canım.:D

Yav neyi konuşucaz.

Alt tarafı bizim kızla beraber 3 kız topladı çevresine filan.

O kadar da hayvan değilim,neden diye kafa atacak.. :bgking1:

Kızın görmediği bi yerde döversin olur biter :D Hemen gidip kıza şikayet edecek hali yok heralde :D Veya bu kızdan uzak dur falan diye uyar en basitinden dinlemesse benim yönteme mecburen dönecen :D:D

Kızın görmediği bi yerde döversin olur biter :D Hemen gidip kıza şikayet edecek hali yok heralde :D Veya bu kızdan uzak dur falan diye uyar en basitinden dinlemesse benim yönteme mecburen dönecen :D:D

İleriki zamanlarda düşünülebilir ama Okan'ın anlattıklarına göre bunun için daha erken.:D

Yav neyi konuşucaz.

Alt tarafı bizim kızla beraber 3 kız topladı çevresine filan.

O kadar da hayvan değilim,neden diye kafa atacak.. :bgking1:

Şaka yaptım zaten canım.Baktın bu çocuk yüzünden kız elden gidiyo vur kafasına indir aşağı.:D

Derdinize derman olmaya geldim gençler; 7-8 yıllık tecrübelerim ile sizlerleyim...

Şaka yaptım zaten canım.Baktın bu çocuk yüzünden kız elden gidiyo vur kafasına indir aşağı.:D

Pek o yapıda biri değilim,bana sataşılmadan dalacak yapıda yani.. :bgking1:

Kız elden giderse bir yolunu buluruz ama bu çocuğu patak dünyasında yürüyşe çıkartmak olmaz.. :sopa: :90: :bgking1:

Geri
Üst Alt