GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

100 lira mı? naptın sen hacı abi 20 yeter :asd:

Ben şimdi 2 ay önce kadar bu kıza aşıktım.:D Bu kız bizim okuldandı ama hiç görüşmedik ama birbirimizi gördük tanıyoruz,konuşmadık.:D Msn'den 20-25 gün konuştuktan sonra görüşelim mi dedim hayır dedi.:D Ondan 2-3 hafta sonra tekrar sordum yine hayır dedi.:D Şimdi sevgilisi var sanırım aşık ona.:D Sevgilisinden ayrıldıktan sonra tekrar denicem şansımı.:D:o

Bence o iş olmaz artık maalesef. yeni denizlere yelken aç;)

Okan herkese yardım etmeye çalışıyorsun çok güzelde...

Şimdi ben bir hastayım sende doktorsun diyelim...

Ben sana sorucağım tecrubelerin neler şu ana kadar neler yaptın ? Ne başarıların var ? tecruben nedir ?

Benim bildiğim sen liseye yeni başladın ?

Benim bildiğim birşey daha da var ortaokulda çok sevgilin olmaz yada olur gibi gelir ama o sevgili değildir çoçukluk aşkı derler bizim orada :D

Evet şimdi bu soruların cevaplarını alırsam senden yardım isteyeceğim Doktor bey :D:ciftetelli:

Ben yazayım mı tecrüberimi. Yalnız forum kapatılabilir, baştan söliyim:D:D:D

Fikir ver ne konuşcam.:D Bir de kabul eder mi sence ? :D

Etmez hiç uğraşma,arama,sorma. Zaten biraz da olsa ilgisi varsa o sana dönecektir;)

Evet bence de hayır diyecek ama face'ye ve msn'e güzel bir fotoğraf koyarsam şansım yükselir.:cool::D

Fotoyla falan iş oalcak olsa ohooo....

Doktor bir kız var k.sar Bana .... napıcaz ?

Tost yapıcaz:D:D

Doğru düzgün resmimi görmemişti.:D Zayıfladıktan sonra koyayım face'ye.:D Ya da msn'e.:D Belki bu çocuk değişmiş falan der.:o:D Ama ilk önce sevgilisinden ayrılsın öyle.:D

Önce bu kızla ne yaşamak istediğine karar ver ben sana ona göre cevap vereceğim ;)

O kız seni aşar,

Çünkü o bir Gaşşar..

Delivanlu adam,

Peynirsiz de yaşar..

Yaza kadar adam tasi delecek ne yazi :o

Geri
Üst Alt