GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Umut, Emre geldi maçları yapalım. Ben yayındayım şimdi:D

Edit: Yanlış alarm, KArataşla karıştırmışım.

Ne maci yapicaksiniz Osman aga aman diyeyim ask topici icin riskli ifadeler bunlar saygilar efenim. :tiphat:

Vay anasını arkadaşlar şu anda çok kötüyüm:

Sevdiğim kızlardan biri; meğerse önceden iş yerinde çalıştığı evli olan eski patronundan hoşlanıyormuş. Hemde patron imam ve evli:o

Çok kötü oldum bunu duyunca, içelim.....

Ne yapıcam ben ya. Çok sevmiştim kaltağı....

Sevdiğim kızlardan biri; meğerse önceden iş yerinde çalıştığı evli olan eski patronundan hoşlanıyormuş. Hemde patron imam ve evli:o

Kaçıracaksın dağ evine.. :077:

Ne topikmiş arkadaş sabahtan beri öldüm gülmekten.Allah aşka düşmüşlere acil şifa falan versin diyorum.Şükür ki sevdiğim ve sevildiğim biri var.Hoş arada da 4-5 bin km.var ama olsun,bir gün döncez nasıl olsa.

Selam aleykim agalar :o

Durumlar nedir dakika ve skor alalim :o

Göz koyduğum kıza ciddi şekilde göz koydum artık..

Haydi Bismillâh.. :o

Sezon başından beri bir alt sınıftan birini transfer için uğraşıyorum. Faceden bişi sorabilir miyim dedim. Tabi sor dedi ve bende 'çıktığın biri var mı gerçekten' dedim. Şimdi cvp bekliyorum yok derse ne diyim. Faceden mi yoksa yüz yüze mi teklif ediyim?

Benim ki peynir değil.:D Bütün arkadaşları mini giyiyor o pantalon.:D

Sezon başından beri bir alt sınıftan birini transfer için uğraşıyorum. Faceden bişi sorabilir miyim dedim. Tabi sor dedi ve bende 'çıktığın biri var mı gerçekten' dedim. Şimdi cvp bekliyorum yok derse ne diyim. Faceden mi yoksa yüz yüze mi teklif ediyim?

Sonuç ne oldu?

Iyi olmus sana, nediye bircok kizla cikma geregi duyuyorsunki ?Egonumu tatmin ediyorsun ? Seveceksen adam gibi sadece bir kizi sev.

Iyi olmus sana, nediye bircok kizla cikma geregi duyuyorsunki ?Egonumu tatmin ediyorsun ? Seveceksen adam gibi sadece bir kizi sev.

Şu anda hiçbir kızla çıkmıyorum tamam mı dostum. Hoşlandığım birkaç kız var sadece. Onlardan birinden bahsettim.

Ayrıca hiç hoş bir giriş değildi bu adamım;)

Geri
Üst Alt