GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

p.tesi okulda kızlar kavga ediyolardı bizde arkadaşlarla izleyelim dedik saç saça girişmediler ama ne yazıkki.bende gülüyodum arkadaşa kızın teki yanıma geldi ne gülüyosun dedi.bende sanane sanamı gülüyoruz dedim.bide dövücek sanki bacağım kadar bişey zaten.sonra yürü git lan mal dedim kız naş gitti.bunuda anektot olarak yazıyım. :asd:

Az bile yapmıssın çaksaydın ağzına bitane :o

Kız tam yanıma geldiğinde sağ elimde sol elimi kaşıyodum yüzü tam elimin tersindeydi elimin tersiyle bi geçirsem bidaha iflah olmazdı bide benden kısa oldugu için elimin altında kaldı.bide uyuz bi tipi vardı ama gitti uzatamadı olayı.uzatsaydı geçirirdim bitane :asd:

Is pesinde kosuyorum, ask sayilmaz ama sarfettigim efor bana yeter. :tiphat:

Kız tam yanıma geldiğinde sağ elimde sol elimi kaşıyodum yüzü tam elimin tersindeydi elimin tersiyle bi geçirsem bidaha iflah olmazdı bide benden kısa oldugu için elimin altında kaldı.bide uyuz bi tipi vardı ama gitti uzatamadı olayı.uzatsaydı geçirirdim bitane :asd:

Espiri yapmıştım :o Bağyanlara el kaldırılmaz :o

Golculer is basina haydi gencler.

Sizin gezegende aşk var mı aşk?

internetten bi kızla tanıştım (şans işte bana bölesi denk geldi)şuan hala beraberim aralığın 17 sinde 4 yıl olcak ,galiba biz evliliğe doğru gidiyoruz:)

Geri
Üst Alt