GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Kardesim randevu ayarla konus kizla... Belli bi gecmisiniz varmis zaten, sizin icin oturup acik ve net konusmak daha kolay olur... Gonulluyse belli eder zaten...

neyi bekliyosun anlamiyorum, ne bilim okuldan veya uniden sonra oturup konusabilirsiniz ve cafede vs.

Oturup kendi kendini yemekten iyidir :)

Tabi iyidir ama benim tarzım farklı.Ben farklı bi kız olsa beni sviyomu sevmiyomu çok önemsemezdim direk söylerdim üslubuyla.Ama buna harbi kaptırdım kendimi kesin onun beni sevdiğini bilmem lazım,o yüzden böyle.

Beni reddederse çok kötü olur hem ben hemde onun için.Hayatı dar ederim lan.Gerçi beni reddedeceğini hiç sanmıyorum ama emin olmam lazım işte.Neyse beni bırak da sen kendinden bahset.Nedir durumlar napıyosunuz,neasıl gidiyoe :eek:

Tabi iyidir ama benim tarzım farklı.Ben farklı bi kız olsa beni sviyomu sevmiyomu çok önemsemezdim direk söylerdim üslubuyla.Ama buna harbi kaptırdım kendimi kesin onun beni sevdiğini bilmem lazım,o yüzden böyle.

Beni reddederse çok kötü olur hem ben hemde onun için.Hayatı dar ederim lan.Gerçi beni reddedeceğini hiç sanmıyorum ama emin olmam lazım işte.Neyse beni bırak da sen kendinden bahset.Nedir durumlar napıyosunuz,neasıl gidiyoe :eek:

Anlamiyorum seni... Ozaman o konuya hic girme... Senden kopmak istemiyorum, sana deger veriyorum vs biseyler anlat... Sen bilirsin isini ya... Valla hergun kendi kendini yemekten iyidir.. Hayat zaten kisa... Degmez.

Hatta yarin git direk ayarla... Olsada olmasada bir rahatlik ve ferahlik hissedersin..

Anlamiyorum seni... Ozaman o konuya hic girme... Senden kopmak istemiyorum, sana deger veriyorum vs biseyler anlat... Sen bilirsin isini ya... Valla hergun kendi kendini yemekten iyidir.. Hayat zaten kisa... Degmez.

Hatta yarin git direk ayarla... Olsada olmasada bir rahatlik ve ferahlik hissedersin..

Bak gazı verdin şimdi yarın tokadı yiyip dönmeyelim foruma:asd:

Ya konuşma tarzı falan filan bunlar benim için çerez gibi bişey o şeylerde sorun yok.Ben çıkma teklif etme söyleyişimle bile kız ayarlamış adamım ama bu kız mesele olunca maçam yemiyo.Benim emin olup öyle son darbeyi vurmam lazım anlıycaan.Gidip söylersem ve kız hayır derse bana yakışmaz.

:yenieek:

Bak gazı verdin şimdi yarın tokadı yiyip dönmeyelim foruma:asd:

Ya konuşma tarzı falan filan bunlar benim için çerez gibi bişey o şeylerde sorun yok.Ben çıkma teklif etme söyleyişimle bile kız ayarlamış adamım ama bu kız mesele olunca maçam yemiyo.Benim emin olup öyle son darbeyi vurmam lazım anlıycaan.Gidip söylersem ve kız hayır derse bana yakışmaz.

:yenieek:

Yahu bende diyom ki soyleme direk, bodoslama dalma, kizla oyle bir konus ki, ilk adimi o atsin...

Kizi seni kaybetmekle de korkutabilirsin... Eger oyle yaparsan kiz kendiliginden cozulebilir...

Yahu bende diyom ki soyleme direk, bodoslama dalma, kizla oyle bir konus ki, ilk adimi o atsin...

Kizi seni kaybetmekle de korkutabilirsin... Eger oyle yaparsan kiz kendiliginden cozulebilir...

Zaten artık bu taktiği denemeyi düşünüyorum biraz bi kıvılcım yaratıp sonra ondan bekliyicem adımları:cool:

Açık sözlüden kastını anladım ama bu kadınına göre değişir bence,kimisi direk çıkıp söyleyeni sever kimi dolandıra dolandıra anlatınca hoşuna gider

Hayır renktaş.

Merhabalığın hiç yoksa ise eğer kesinlikle açık sözlü olman zararına..

Eğer merhaban varsa kesinlikle açık sözlü ol, net ol..

Yeterli. :yenieek:

Dipnot: Kadınlar ne istediğini bilen erkeklerden etkilenirler.. :asd:

Hayır renktaş.

Merhabalığın hiç yoksa ise eğer kesinlikle açık sözlü olman zararına..

Eğer merhaban varsa kesinlikle açık sözlü ol, net ol..

Yeterli. :yenieek:

Dipnot: Kadınlar ne istediğini bilen erkeklerden etkilenirler.. :asd:

Olabilir kadınların iç dünyasını bilemem ama hissederim:asd:

Geri
Üst Alt