GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Benim Aylin diye bir çıktığım vardı yaklasık 8 ay çıktım onunla. Abi kız yan apartmanda her Allah'ın günü görüyorum. Annesi ile annem arkadaş bide misafirliğe geliyorlar Aman Allahım. Ulan ağlayasım geliyo bıktırdılar kızdan beni.

Aranızda bir sorun yok ise dostça konuşun sohbet edin Abi.Sevmişsiniz zamanında,olmamış ayrılmışsınız.Bu dostluğu zedelemez bana göre.

Aranızda bir sorun yok ise dostça konuşun sohbet edin Abi.Sevmişsiniz zamanında,olmamış ayrılmışsınız.Bu dostluğu zedelemez bana göre.

Sevdik. SoRun o değilki o da bende hala seviyoruz. Ama benim yaptığım çiplikler yüzünden kız güvenemiyoki bana.

Sevdik. SoRun o değilki o da bende hala seviyoruz. Ama benim yaptığım çiplikler yüzünden kız güvenemiyoki bana.

Sevgili olmak zorunda değilsiniz.Arkadaş olarak beraber olun bence.Senin yerine ben,Aylin Hanım'ın yerine de benim sevdiğim kız olsa ben çeker miydim 3 senedir işkence örnek yani.

Berk bana anlatıkların yalanmıydı oglum yazın..Kızla ayrıldık intihar etti felan ?

Ve sen hala birileriyle çıkabiliyosun..Gerçekten buna vurdumduymazlık denir..Senle gerçekte arkadaş olsak seni evire çevire döverim lan ..

ooooooooffffffffoffffffffffffffffffffff

facede kızı ekledim tabi sahte üyelikle bugun silmiş napıcam şimdi ofof

İyide Rüveyda ölmemişki.... :S İntihar etmiş sadece. Rapor başkasınınmış. Bende ilk duyduğumda şok olmustum. Ama intihar nedenide ben değilmişim arkadaşlar bunuda bilin Salih denilen başka bi çocuk yüzündenmiş. O yüzden içim rahat ;)

İyide Rüveyda ölmemişki.... :S İntihar etmiş sadece. Rapor başkasınınmış. Bende ilk duyduğumda şok olmustum. Ama intihar nedenide ben değilmişim arkadaşlar bunuda bilin Salih denilen başka bi çocuk yüzündenmiş. O yüzden içim rahat ;)

Bende sandım senden ayrılınca bunalıma girdi,intihar etti ve hayatını kaybetti.Vallahi üzülmüştüm.Bunu söylediğin iyi oldu.Geçmiş olsun o zaman.

banada yardım faceden arkads olmadan göremezmiim profili falan :(

Geri
Üst Alt