Nida Bereoğlu
Sarı Üye
- 17 Şubat 2009
- 571
- 0
- 1.286
Cevap: GSC Aşk Doktoru
İnşallah yine karşılaşırsınız bakalım
İnşallah yine karşılaşırsınız bakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O ateş, domuz gribi olmasın![]()
O ateş, domuz gribi olmasın![]()
Kızın telefon numarasını almadım deme sakın
Ama bulacam arkadaş kararlıyım,gerekirse bütün civarda ki binalara kredi kartı satıcısıymış gibi girer tek tek zile basarım![]()
Keşke nerede oturuyorsun felan diye muhabbet açsaydın yada takip etseydin![]()
![]()
Ya hacı kolay birşey değil,ciddi diyorum hele benim gibi öyle hergün kızlarla alem yapan birisi olmuyorsan ve bu yaşa kadar 2-3 kere aşık olmuşsan hiç kolay değil,yani şimdi kıza pat diye atılsam güvercin kaçacak biraz sabır moduna girmek gerek,en azından aynı yerde nefes alıyoruz bulabilirim o kızı,günahıyla sevabıyla sonuç ne olursa olsun eğer başka bir ile giderken bu başıma gelse hiç umursamam ama o güzellik yamacımızdaymışNeyse bakalım ben adını öğrenirim burda ki kızlar tanıyorsa kovalayacağım neticeyi yazarım ilerleyen günlerde bol şans dileyin arkadaşınıza
![]()
Ama bulacam arkadaş kararlıyım,gerekirse bütün civarda ki binalara kredi kartı satıcısıymış gibi girer tek tek zile basarım![]()
Şaka yapıyorum zaten Sinan doğrudur öyle kızları bağlamak hiç kolay değil.Şuan hissettiğin duyguyu bende tattım ama otobüste değildi tabi o başka![]()
Sen yine iyisin Sinan. Bak, soğuk bir kış günü otobüsteyim, kapıların dibinde dururum hep oturacak yer yoksa. Karşıda da güzel bir hatun var bakışıyoruz, baya sağlam. Neyse kız camın buhusuna birşeyler yazmaya başladı.Ben çakamadım önce, sonra bir daha baktı kız ve indi. Millet bana bakıyor komple, yaşlı teyzeler amcalar falan aşk-ı memnu hesabı. Sonra baktım telefon numarası. Almadım
O ara başka kızı seviyorum ya, delikanlıyız falan
Evet, sonra arkamdaki iki tip not alıyorlar baktım hemen sildim, beyler ayıp oluyo falan dedim
İşte böyle o zamanlar gençtim tabii. Halbuki al numarayı, sonra kız arkadaşına artistlik yap "Cahildim dünyanın rengine kandım..." diye. Kafa çalışmıyor o zamanlar işte
![]()
Sen yine iyisin Sinan. Bak, soğuk bir kış günü otobüsteyim, kapıların dibinde dururum hep oturacak yer yoksa. Karşıda da güzel bir hatun var bakışıyoruz, baya sağlam. Neyse kız camın buhusuna birşeyler yazmaya başladı.Ben çakamadım önce, sonra bir daha baktı kız ve indi. Millet bana bakıyor komple, yaşlı teyzeler amcalar falan aşk-ı memnu hesabı. Sonra baktım telefon numarası. Almadım
O ara başka kızı seviyorum ya, delikanlıyız falan
Evet, sonra arkamdaki iki tip not alıyorlar baktım hemen sildim, beyler ayıp oluyo falan dedim
İşte böyle o zamanlar gençtim tabii. Halbuki al numarayı, sonra kız arkadaşına artistlik yap "Cahildim dünyanın rengine kandım..." diye. Kafa çalışmıyor o zamanlar işte
![]()