Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.568
- 6.807
- 2.493
Cevap: GSC Aşk Doktoru
SEni benim açtığım konuya davet ediyoruz
SEni benim açtığım konuya davet ediyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SEni benim açtığım konuya davet ediyoruz![]()
Herkes seviyor herkes aşık arkadaş.
Bir kız sevdik olmadı şimdi başka bir tane var ki gözlerimi alamıyorum renktaşlar.
Tam hayalimdeki kız. Ama tanımıyorum etmiyorum. Buraya yazanların hepsi tanışmak için yol arıyor bende yollar biliyorum ama dedim bir de danışak. Bi hayrı oluyo bu topiclerin herhalde. Baya rehabet var.
Nasıl tanışsak ne etsek. Var mı önerisi olan. Bir kat üstümde eğitim görüyor tek bildiğim bu.![]()
Sağlıkta bir laf vardırya "Herkes kendinin doktorudur"
Aşktada aynen öyle
wowww kardeşim açmışsın kalbinin sırlarını..
aga rahat olacaksın, bakmayı bileceksin(öküz gibim bakmak yok) sonra kardeşin gibi 2 saate sevgili olacaksın.
yöntem sorma yöntem yarat![]()
orası öyle de karşılığını bulabilmek önemli![]()
İşte orası garanti değil![]()
iş biraz konuşabilmek karşıya kendini kabul ettirebilmekten geçiyo
kendine güven ve karizma önemli
murat kardeşimde hepsi var bakalım napacak bu sefer. yenge katılır inşallah ortamımıza![]()
iş biraz konuşabilmek karşıya kendini kabul ettirebilmekten geçiyo
kendine güven ve karizma önemli
murat kardeşimde hepsi var bakalım napacak bu sefer. yenge katılır inşallah ortamımıza![]()
Söylettirme şimdi beni.Yenge falan.
![]()
Dediğin gibi bakışlar çok önemli gerçekten şu anda sevdiğim kız bakışlarımdan etkilenmiş bide karizmamdan ama nedense ayrıldık![]()
![]()
İkimizde çok sevdik sebep bu![]()
ya sen napcan yok ilk golü panaya elano atar yok şu adamlar alınmalı sen yengeyi düşün.
ben o bölüme giremiyorum biliyosun
ayrılık sebebiniz ne ?
Ula iyi demişsin de sen o bölüme giremiyorsan nasıl sokacam ortama. Bunun arkadaşı var, gelip not istemesi var. Şimdi benim yanımda sen ve o var bir arkadaşı gelip -kız olmak şartıyla.- bi not istese sana bi göz kırpsa vs.
Anladın sen onu.![]()