GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Bir kızın benden hoşlanıp hoşlanmadığını nerden anlarım kendisini seviyorumda :D

zor geliyo ya güvenemiyorum kendime:( ama kız bakıp bakıp duruyo içim gidiyo öneri lazım bana:)

Aynı yoldan ben geçtim renktaş.3 veya 4 gün daha zamanım olsa söyleyecektim.Eskişehir e dönmem gerek oldu ve ben yıkıldım.Onun için sen bir an önce gerekeni yap,en azından ben yaptım gerekeni dersin,için rahat olur.

Aynı yoldan ben geçtim renktaş.3 veya 4 gün daha zamanım olsa söyleyecektim.Eskişehir e dönmem gerek oldu ve ben yıkıldım.Onun için sen bir an önce gerekeni yap,en azından ben yaptım gerekeni dersin,için rahat olur.

Tamamen kaybetme korkusu var içimde. :confused:

Tamamen kaybetme korkusu var içimde. :confused:

Ne kaybedersin?İstemiyorum dese ne olacak yani?Çok samimi söylüyorum benimkisi çok daha acı.Geçen yaz 2 dk konuştum o kızla ben meseLa,aklında o kadar çok şey var ki,düğümleniyo ağzında herşey.O sıkıntıya deymez.Vallahi bak.

Ne kaybedersin?İstemiyorum dese ne olacak yani?Çok samimi söylüyorum benimkisi çok daha acı.Geçen yaz 2 dk konuştum o kızla ben meseLa,aklında o kadar çok şey var ki,düğümleniyo ağzında herşey.O sıkıntıya deymez.Vallahi bak.

fena seviyorum ama renktaş hergün görüyorum kötü oluyorum.

fena seviyorum ama renktaş hergün görüyorum kötü oluyorum.

Aha işte aynı 2007 temmuz daki ben.Seni çok iyi anlıyorum kardeşim.Yanına gidip konuşmak istiyosun,merhaba napıyosun falan demek istiyosun,ayakların gitmiyo oraya di mi?Yaşadım kardeşim.Çok iyi bilirim.

Aha işte aynı 2007 temmuz daki ben.Seni çok iyi anlıyorum kardeşim.Yanına gidip konuşmak istiyosun,merhaba napıyosun falan demek istiyosun,ayakların gitmiyo oraya di mi?Yaşadım kardeşim.Çok iyi bilirim.

Tam tarif ettin beni olmuyo ama yani gidemiyorum.

seviyorsda direk atlamaz yani. Bikaç gün konusup yavsarsan şansın artar. İlk dediğin anda bende seni seviyorum diyemez sonuçta. İstediğin cevabı alamazsan biraz ısrar edeceksin. Yapışacaksın sülük gibi. Bu dediklerimi bende yapamıyorum bu arada :D ama yapmak gerek tabi :D

Tam tarif ettin beni olmuyo ama yani gidemiyorum.

Benden sana tavsiye.Hemen seviyorum demek te olmaz,3-5 gün arkadaş muhabbeti kur,sonra gir konuya.Ben ilk aşamaya geldim,sonra az önce anlattım işte,sonra da film koptu.O nu yaşamasını istemem kimsenin.3 sene oldu tabi sevgi ayrı bişey ama söyleyememek koyuyor bana hala.

Geri
Üst Alt