GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Benden sana tavsiye.Hemen seviyorum demek te olmaz,3-5 gün arkadaş muhabbeti kur,sonra gir konuya.Ben ilk aşamaya geldim,sonra az önce anlattım işte,sonra da film koptu.O nu yaşamasını istemem kimsenin.3 sene oldu tabi sevgi ayrı bişey ama söyleyememek koyuyor bana hala.

muabbetim var zaten ama msnden falan :) yüzyüze utanıyoruz ikimizde :)

muabbetim var zaten ama msnden falan :) yüzyüze utanıyoruz ikimizde :)

O zaman tutma içindekini.Seviyorum de sen bitir kendi sorununu.Ben o kızla 10 gün konuşsam,11.gün söylerim ama şartlar çok kötü.O duruma gelme işte.3 sene diyorum sana.Gitti boşa ya!Ciddiyim ya!

Kaan kardeş senin yaş kaç? Bu kız okulda mı sen de mi okuyorsun? Öyle ise yardım edebilirim, böyle tecrübelerim var da :D

O zaman tutma içindekini.Seviyorum de sen bitir kendi sorununu.Ben o kızla 10 gün konuşsam,11.gün söylerim ama şartlar çok kötü.O duruma gelme işte.3 sene diyorum sana.Gitti boşa ya!Ciddiyim ya!

Yazık olmuş be kardeş ama anlıyosun beni ne kadar zor olduğunu bilirsin.

Benzer bir olay başımdan geçmişti. Konuşamıyorsun ama baya kesişiyorsunn.. İşte herneyse sonunda kız hoşlandığını söylemişti. Sendede öyle olur inşallah ama süreci hızlandırmak istiyorsan sen söyle :D

cesaret hapı falan lazım olmaz başa türlü bu gidişle :D

21 Temmuz 2007 günündeki yaşadıklarımı kimse yaşamasın.Bunun için kurtarabildiklerimi kurtaracağım.Samimiyseniz söyleyin sevdiğinizi kardeşim.Tersi daha kötü çok samimi söylüyorum.

Geri
Üst Alt