GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

#Kaan Acar

Aynı okuldaysan işler dahada kolaylasır arayı sıcak tutmaya bak basbasa zaman gecirmeye bak bi cafeye al götür veya onun gitmedigi bi yere hoslandıgı bi yere götür ve elini tut zaten gerisi olayın akısıyla gelişir cocukların isimlerini düşünmeye bile baslayabilirsiniz:p

Ruh Temasını kurmussunuz şimdi beden Temasında;)

yazdıklarımı okuyup akıl verirmisin :D

Bazı arkadaşlarımın dediği gibi ne olursa olsun kısa sürede git ve konuş. Eğer olayı uzatırsan ve sonunda olmazsa daha çok acı çekersin.

Ama kısa sürede söylersen en fazla 1 hafta koyar. Ben artık öyle yapıyorum kısa sürede süylüyorum ki olmazsa kısa sürede unutup gidiyorum ;)

Bazı arkadaşlarımın dediği gibi ne olursa olsun kısa sürede git ve konuş. Eğer olayı uzatırsan ve sonunda olmazsa daha çok acı çekersin.

Ama kısa sürede söylersen en fazla 1 hafta koyar. Ben artık öyle yapıyorum kısa sürede süylüyorum ki olmazsa kısa sürede unutup gidiyorum ;)

uzadı bile yeterince 2 ay oldu :)

OH beee.Rahatladım ha.Bugün elimden bi kaza çıkacaktı ama olay farklıymış.Yanındaki bi kızı ayarlasın diye öyle konuşuyolarmış[yalnız].

Gizeeeem. Hauhıqweklşqögasd

Kızla daha konuşmadan rüyalarına girmişim. Gece çok düşününce ters etki yarattı heralde. :D

Yarın seni kalbini çalmaya geliyorum.

Vay anasını ,herkes birbirinin kalbini çalıyo:)Bizim forum bu ara baya romantikleşti canım

Kaan yarın kesin söyleyeceksin.:)Bu sözlerde ona gitsin.

Kaptırmak mı anlayacaksın,

Senin gibi birisine düş de gör

Sen insanın ömrünü yersin

Son nefesine kadar tüketirsin

Şimdi sen düşün taşın

İkinci bir şans daha tanımıyorum

Aynı hatayı ikilemem ben

Seni bir daha görmek istemiyorum

Burak reis,

bizim içinde bir söz yaz, kızın suratına bakarak söylerim galiba herhalde.

Geri
Üst Alt