Özgün Özdal
Kırmızı Üye
- 12 Aralık 2008
- 2.083
- 0
- 1.306
Cevap: GSC Aşk Doktoru
Burak sana Tilayı alcam bak söz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay anasını ,herkes birbirinin kalbini çalıyoBizim forum bu ara baya romantikleşti canım
Deniz'cim seni çok güzel anlatmış.![]()
Ondan yazdım zaten.Suçum neydi benim be!
Ya ya evet. Çalıp, bir hafta sonra da bırakıyorlar. Arkadaş gözüyle baktığın, sadece msnden görüştüğün,farklı şehirdeki bir kız gelip "seni seviyorum" diyor. Olayın şokunu atlatıp, ciddi ciddi düşünmeye başladığında, tam hayaller kurarken vazgeçtim diyor. Yetmiyormuş gibi bir de komik, sahte bahaneler uyduruyor. "İki günde sıkılır, nefret edersin benden, cihazım var benim,farklı şehirlerdeyiz görüşemeyiz..." O zaman niye baştan bunları düşünmüyorsun kızım? diye sorarlar.. Asıl sebep neymiş biliyor musunuz? Bizim küçük kız teklif almış. Aynı şehirdeler ya. Ne yapsın başka şehirdeki bir çocuğu?
Sonra bir de suçlu benmişim gibi arkadaşlığımızı bitiren de o oluyor. Yaaa! İşte forumumuzda böyle kızlar da var![]()
O kadar zor bi durum ki.İnsanlar severler,seviyorum seni derler,olumsuz cevap alırlar ve buna kahrolurlar bu bana kendi durumumdan dolayı çok saçma geliyor.Benim ruh halim bu kişi benim sevgilim olsun falan olayı da değil çok ilginç.Sevdiğimi bilmiyor bu bana koyuyor.Sevdiğimi bilsin ama sevgilim olmasın benim yine omzumdan bi ton yük kalkacak.Bunu yaşamak çok zor.Umarım kimse yaşamaz bu durumu.
Üzerime vazife değil biliyorum ama benzer bir durumu yaşamış biri olarak tavsiye vermek isterim.
Sevgilin yoksa git, önüne gelen kıza yaz. İlla güzel olmasına gerek yok, karakterli olmasına gerek yok vs. Sadece sark kıza, 1 olmaz, 2 olmaz, 3üncüde olur. Takıl biraz, sonra ayrıl, başka başka kızlara yaz. Bir süre sonra eski takıntılarının kaybolduğunu göreceksin muhtemelen.
Bu sevme, aşık olma muhabbetinin temelinde üreme arzusu var, başka birşey değil. Bazen insanı yaralamasının nedeni de bizim kafamıza takıp, gereksiz yere büyütmemizden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Anlamsız ama eğlenceli ilişkiler yaşamak insanı bu konuda rahatlatıyor, daha sağlıklı düşünmesini sağlıyor. Kısaca benim önerimi uygula derim, takılıp kalma, gençliğine yazık.
Düşünceni anlıyorum ama bu düşüncene son derece karşıyım kişisel olarak.Ben kendimi rahatlatacam diye başkasını belki üzeceğim,sonra bunun altından nasıl kalkarım?Yok Hocam olmaz öyle şey.Başkasını boşver niye hayatımı boşa geçireyim?
Tam anlatamadım. İnsanları üz demiyorum, eğlen işte. Sonuçta karşındaki de eğlenecek. Evlilik vaadiyle falan kandır demiyorum yani, baştan belli et niyetini
Neyse ben seninkiyle benzer bir durum yaşadıktan sonra düzlüğe çıkmak için kullandığım yolu yazdım. Yani sürekli hayat tarzı olarak benimsemeye gerek yok bunu. Ama garantili mutluluk sağlar, bunalımın, takıntının izi bile kalmaz bünyede. Sonuçta karar senin tabi, hayırlısı olsun.
Kaanin durumu neoldu acildimi kiza ?
Bazı olaylar oldu yapamadım en geç 2 hafta içinde sonucu ne olursa olsun açılıcam artık kalp dayanmıyo çünkü![]()