GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Birkaç gün önce silivriye gidiyordum, silivri otobüsleri full geçiyordu, aktarmayla gitmek zorunda kaldım. önce b. çekmece ye geçtim. Ama ordan da full gidiyor araçlar.

Baktım bir kız da valiziyle bekliyor. çok güzel bir kzdı. Belli ki o da silivriye gidiyordu. Ama sormadım. Sadece durakta bekliyorduk uzaktan uzağa. Otobüsler ordan full geçmeye devam edince, kumburgaza geçip ordan binmeye karar verdim. Ama kız bekleyecek gibi görünüyordu. İçim elvermedi, kumburgaz aracı gelince tam binerken, döndüm onu da davet ettim, ordan binebileceğimizi söyledim. Geldi. O da bindi. Kumburgaz aracında muhabbet etmeye başladık. Derken indik ordan siliviri aracına binmeyi başardık orda da muhabbet falan sürdürdük.

Tanıştık, telefonunu aldım. İyi gidiyor şuan.

abi burda markette kızdan istesem numarayı ters tepse rezil olduk adımız sapığa çıkar

Birkaç gün önce silivriye gidiyordum, silivri otobüsleri full geçiyordu, aktarmayla gitmek zorunda kaldım. önce b. çekmece ye geçtim. Ama ordan da full gidiyor araçlar.

Baktım bir kız da valiziyle bekliyor. çok güzel bir kzdı. Belli ki o da silivriye gidiyordu. Ama sormadım. Sadece durakta bekliyorduk uzaktan uzağa. Otobüsler ordan full geçmeye devam edince, kumburgaza geçip ordan binmeye karar verdim. Ama kız bekleyecek gibi görünüyordu. İçim elvermedi, kumburgaz aracı gelince tam binerken, döndüm onu da davet ettim, ordan binebileceğimizi söyledim. Geldi. O da bindi. Kumburgaz aracında muhabbet etmeye başladık. Derken indik ordan siliviri aracına binmeyi başardık orda da muhabbet falan sürdürdük.

Tanıştık, telefonunu aldım. İyi gidiyor şuan.

iyi bir cesaret örneği göstermişsin bravo :yenieek:

abi burda markette kızdan istesem numarayı ters tepse rezil olduk adımız sapığa çıkar

Pat diye numara mı istenir, öyle bi hale getirecen ki artık numarayı vermesi normal olacak. Kız şaşırmayacak sen isteyince. Numarasını istemeni bekleyecek.

Yoksa Rahmetli Barış Abi gibi dışarıda tavlacı, domates biber patlıcan diye bağırdığı için konsantreni bozacaksan daha çok dolanırsın oralarda. :D

Pat diye numara mı istenir, öyle bi hale getirecen ki artık numarayı vermesi normal olacak. Kız şaşırmayacak sen isteyince. Numarasını istemeni bekleyecek.

Yoksa Rahmetli Barış Abi gibi dışarıda tavlacı, domates biber patlıcan diye bağırdığı için konsantreni bozacaksan daha çok dolanırsın oralarda. :D

abi ramazan geldi işte markette işim olmza ki :( hem işten çıkıcam yarın

"Yanımda olmayınca seni özlüyorum,yanımda oluncada yapamıyorum,,sevme beni artık" ne demek birisi açıklasın :o Anlamakta güçlük çekiyorum,çok mantıksız

Cevap: Ynt: GSC Aşk Doktoru

Kız seni takıntı haline getirmiş :)

Böyle takıntımı olur arkadaş,madem seviyorsun neden yapamıyorsun :confused: İlişkiyi devam ettiremiyorum diyor,ee ozaman ömrünün sonuna kadar evlenmeyeceksin evde kalacaksın yani dedim,sanırım evet dedi,ee ozaman neden bi gidip bi geliyosun oyuncak mı lan bu bizimde bi kalbimiz var,özlemini giderdi ve gitti :o Bu saatten sonra ayaklarıma kapansada nafile,mundar etti ilişkiyi

Yaş 30'a dayandı ama bu sene de bekar gezelim :)

Ben birini sevmiyordum.

O da beni sevmiyordu.

Bir gün bir yerde randevulaştık.

Ben gitmedim.

O da gelmedi.

Özdemir Asaf

Ynt: GSC Aşk Doktoru

O değilde şaka maka 1. Yılımız geliyor :) Evde basbasa yemek(kendim yapicam), bir kac hediye ve onun icin internet sitesi yapicam.

10 gune netice alirim diye dusunuyorum eger olumlu olursa herkese benden çay şakire yok :)

üüüüüüüü :( kız bugün markette yoktu ya izinli ya işi bıraktı kafayı yedim bugün :(

Geri
Üst Alt