Ünideyken hatunun biri , benim en samimi arkadaşıma yanlış yapmış, arkadaş beni bilir kızlarla aram iyidir ve bu konuda yapamayacağım şey yoktur geldi bana olayı anlattı , intikam alır mısın dedi. Aklıma yattı tabi cahillik işte şu an hayatta yapmam . Neyse tanıştım kızla numaralar alındı falan . Önce mesajlarla ben ilgimi belli ettim baktım bu uçuş modunda. Cool takılmalarda . Olsun dedim yapsın . 3 5 gün daha yüksek doz ayarı verdim hani tweetlerde görürsünüz ''Erkek dediğin.....'' diye başlayan ideal Türk erkeği rolüne yattım mı iyi de yatarım kız ilgi manyağı oldu aynı şekilde bir erkek bana ilgi gösterse acaba mı derim

neyse sonra geri çekildim. Ne yapıyorsun diye mesaj atıyorum ,normalde 5 10 dakika sonra cevap veren hatun daha iletildi raporu gelmeden'' ne yapayım ya oje sürüyorum sen? '' diyor .Haa oje sürüyorsan sonra konuşuruz hadi sen işini hallet deyip kesiyorum muhabbeti. Gelen cevap aynen şuydu : Yok yok aslında oje engel olmaz mesaj yazabilirim . Mesajı arkadaşa gösteriyorum ilk başlarda böyle değildi kıvama geliyor deyip gülüyoruz . Tabi yurtta adımız çıkıyor ooo Sedat , İ...'le çıkıyormuş demeler falan (ismini vermeyim benim forumdaki adım soyadım orijinal ,googleda aratınca forumda yazdıklarım çıkıyor, daha fazla rezillik çıkmasın ) ben yok ya öyle tanıştık takılıyorum işte diyorum . Bununla aynı odada kalan arkadaşıyla çıkan benim erkek arkadaşlarım bu lafları kendi sevgililerine ,onlar da İ...'e iletiyor tabi . Aynı yurttayız her seferinde karşıma çıkıyor , birgün yemekhanede önümden selam vermeden geçti bu aha dedim geçmiş olsun şu saatten sonra acını sen seçeceksin . O hareketi yapmasa birkaç gün daha uğraşıp bırakacaktım . Ondan sonra hiç ilgilenmedim özellikle kız arkadaşlarıyla takılırken görmezden gelmemin hemen aynı saniyesinde '''ya biliyorum intikam alıyorsun ama hiç hoş bir hareket değilmiş hatamı görmemi sağladın özür diliyorum, şu görmezden gelme işine son verebilir miyiz

'' diye attığı mesajın verdiği haz paha biçilemezdi. Sonra sıkıldım bu işten , arkadaşa anlattım oğlum amaç farklı bir noktaya geliyor hala birşeyler hissediyorsan falan istersen bırakalım dedim. Sonuna kadar devam et dedi. Arkadaşa bile anlatamadığım şeyler oldu .O kızla fena oynamıştım bak çok utandım şimdi.

Ama 5 sene önceden bahsediyorum şimdi hatun konusunda akıllandım . Kimsenin gururuyla oynamıyorum.( çaktırmadan yapıyorum)
Uzun bir hikaye oldu ama sana gelirsek kardeşim kısaca hatuna ne zaman ilgi gösterip ne zaman ayar vereceğini iyi bilmen lazım. Erken davranırsan kız senle mi uğraşacam bir öyle bir böyle der kopar gider. Eğer hayatına girebilirsen ondan sonra sana kapılar açıktır. Attığı mesajların tarzı aslında birçok şeyi ortaya koyar . Onları da dikkate alarak , kendini de yormayacak şekilde davranmanı tavsiye ederim naçizane.