GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Bu topic kilitlensin tövbe est. :o

Onu benim kadar kimse sevemezdi.

Benim de vardı böyle bir iddiam ancak meselenin özü şudur ki; kimse kimseyi, hiç kimse gibi sevemez.

Şu sevmek işi imza benzer biraz. Herkeste farklıdır. Kimisi ölür gibi sever, kimisi öldürür gibi. Ama temelde evet kimse kimseyi bir başkası gibi, bir başkası kadar sevemez.

Ben hep derim, iyi severim ben, baksanız aslında huysuz, aksi, somurtkan malın tekimyimdir. O kadar meşgulümdür ki kendimle, hayatımda bir başkasına daha yer yok sanırsınız. O kadar ifadesizim ki konuşamam, O kadar içe atıyorum ki hissettiremem, güzel bir şey duyamazsınız benim ağzımdan. Öyle davranamam ben. Bir an gelir, mesela bir kalabalıkta ya da bir kafede gözüne takılır sevdiğin, çok küçük bir hareket, bir mimik, belki ağzına bir lokma poğaça atar, belki deli gibi güler bir başkasının anlattığı bir hikayeye, benim gözlerim kilitlenir, sarılsam kemiklerini kıracağımdan korkarım. Öpsem bir daha bırakamayacağımdan dudaklarını.. O an göz göze gelirsin; işte, seni seviyorum! Diye bağırmam gereken o an, ben önümdeki çay bardağına saldırırım.

Güzel şeyler duymak güçtür benden, ben sözlere inanmamayı öğreneli çok oldu, yalan söylemeyi bırakalı da. Sevgisizim ben. O kadar bencilim ki kendimden başka bir şeyi sevemiyorum, işte o yüzden sevdiğim herkesi kendimin bir parçası yapıyorum ben, işte tam da bu yüzden sevdiklerimi deli gibi seviyorum. Herkes sevdiğini herkesten farklı sever ama benim gibi değil.

Ben başkaları gibi sevemem çünkü. Az o sevgi bende, çünkü sakatlanmış benim sevgim, çünkü hastalıklı. Az seviyorum ben, o yüzden kimseyi kimse gibi sevemiyorum, benim gibi seviyorum ben. Bazıları anlıyor, bazıları gidiyor, bazılarından ben gidiyorum. Yine de her birini en az kendim kadar seviyorum. Sen sevdiğini daha iyi seversin, ölümüne seversin, durmaksızın seversin belki, ama sen, bir başkası gibi, bir başkası kadar sevemezsin.

Sen, benim kadar sevemezsin.

Sevgi, sevdiğin kişinin sendeki yansımasıdır, her yüze farklı düşer.

İşte bu yüzden;

Onu kimse benim kadar sevemez.

Anlıyor musun?

Bi makine icat edilse kim kimden hoşlanıyor anlasak yav.Her gün göz göze geliyoruz, iyi güzel de bir kız ama emin olmak lazım adım atmadan önce.Hoş, pek adım atabilecek bir adam da değilim ama :sad007:

:o çok kötüyüm lan :o yıllardı böyle hissetmemiştim.25 yaşına geldim hala hoşlandığım kızla gidip tanışmaya cesaretim yok.5 yıllık ilişkim bitti 3 ay önce.unutmuşum bu işleri.kız farkında aslında.durmadan bakıyorum onun da baktığını görüyorum ama tecrübelerime göre aşık insan böyle şeyleri genelde yanlış anlıyo.şimdi ben o kız bana bakıyor ders aralarında ben kantine gidince o da geliyor rahatsız olsa belli eder kesin hoşlanıyor diye düşünüyorum ya aslında kız belki de benim varlığımdan bile haberi yok aslında.Allah belasını versin bu utanma duygusunun.bi atamadım üstümden şunu.

beyler mutlu son :cool:

İnsanlar ile oturup uzun uzun boş boş konuşmayı sevmiyorum kiminle olursa olsun.

Sorun ne doktor

Sevgilimden ayrılalı 1 ay oldu. Şuan iyiyim, sabahları düz koşu yapıyorum.

hayatınızda büyük degişiklikler ypamaktan korkmayın.

ve hayattaki rolünüzü kısıtlamayın , koskoca bir dünyanın hala ayaklarınız altında oldugunun bilincinde olurn ve harakete geçin sorun varsa.

bende biraz geç oldu olay şuan mutluyum huzurluyum.

Önce bi sevgili olsaydık, sonra arkadaş kalırdık.

Bi makine icat edilse kim kimden hoşlanıyor anlasak yav.Her gün göz göze geliyoruz, iyi güzel de bir kız ama emin olmak lazım adım atmadan önce.Hoş, pek adım atabilecek bir adam da değilim ama :sad007:

At o kahrolası ilk adımı. Bi bok olmaz korkma, valla.

2008'den beri üyeyim bu konuyu ilk kez görüyorum.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Seviyorsan git söyle .. En fazla uff bi gt be slk :Ss.s:S yapar.

la neden çekiniyonuzz.ne dicekseniz deyin.dünyaya 1 kere geliyonuz.direk söylerim.en az 50 kıza direk söyledim elde ettiklerimde oldu.şamar yediklerimde umrumdamı yoooo.ben dalgama bakarım.jübile vakti gelinceye kadar:yenieek:

Pazarda dayininizmi utaniyor gidin söyleyin sevmenin ayıbımı olur ama dikkat edin davul dengi dengine çalar.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Ölümü düşünün bir süre, hayat gözünüzde anlamsızlaşıyor. Ya da çok kötü bir felaketi anımsayın, hayatın ne kadar anlamlsızlaştığını hissedin bünyenizde ve gidin söyleyin sevdiğinizi.

Yemin ediyorum kızın yanında bir Cemal Süreya bir Atilla İlhan kesilmeyen gelsin yanıma.

Geri
Üst Alt