GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Transfer nöbetinde durumumla ilgili çok cevap aldım bu cevapların hepsini not defterine kaydettim acaba bu not defterini kıza göndersem nasıl olur :)

Durum: Hiç tanımadığım eve giderken yolda bakakaldığım daha sonra twitterda karşıma çıkan kızla nasıl tanışabilirim ( kızın o olduğuna eminim) bir yardım eli lazım Kız Galatasaraylı ^^

Bunu yaparsan kız senden benim telefonumu vs isteyebilir o yüzden öyle bişey yapma yeni bi ilişkiye hazır değilim.

:yenieek:

:o çok kötüyüm lan :o yıllardı böyle hissetmemiştim.25 yaşına geldim hala hoşlandığım kızla gidip tanışmaya cesaretim yok.5 yıllık ilişkim bitti 3 ay önce.unutmuşum bu işleri.kız farkında aslında.durmadan bakıyorum onun da baktığını görüyorum ama tecrübelerime göre aşık insan böyle şeyleri genelde yanlış anlıyo.şimdi ben o kız bana bakıyor ders aralarında ben kantine gidince o da geliyor rahatsız olsa belli eder kesin hoşlanıyor diye düşünüyorum ya aslında kız belki de benim varlığımdan bile haberi yok aslında.Allah belasını versin bu utanma duygusunun.bi atamadım üstümden şunu.

:yenieek:

:o çok kötüyüm lan :o yıllardı böyle hissetmemiştim.25 yaşına geldim hala hoşlandığım kızla gidip tanışmaya cesaretim yok.5 yıllık ilişkim bitti 3 ay önce.unutmuşum bu işleri.kız farkında aslında.durmadan bakıyorum onun da baktığını görüyorum ama tecrübelerime göre aşık insan böyle şeyleri genelde yanlış anlıyo.şimdi ben o kız bana bakıyor ders aralarında ben kantine gidince o da geliyor rahatsız olsa belli eder kesin hoşlanıyor diye düşünüyorum ya aslında kız belki de benim varlığımdan bile haberi yok aslında.Allah belasını versin bu utanma duygusunun.bi atamadım üstümden şunu.

what a lousy pile a junk

MAN UP DUDE. wat r u some sort of an anne heche syndromed billyboy blowing impotent mofo¿.. hopefully not :ka21:

Size tavsiyem asla ve asla kızlara çok iyi davranmayın biraz üzün.. Hatta trip atın arada bir soğuk davranın anlasınlar değerinizi... ..Gerçekte hep iyi adam olun , içiniz temiz olsun ama dışarıya asla böyle görünmeyin .. Biraz kötü bilsinler sizi yoksa kardeşten öteye gidemezsiniz kızlarla... Tabi kötü olun derken karşınızdakine değer verdiğinizi arada bir belli edin..Güzel jestler yapın fakat hiçbir zaman iplerin kızın eline geçtiğini hisettirmeyin..

. Kızların%90'ı kendilerine sırılsıklam aşık olanı seçmezler.Kendilerini üzen , mutsuz eden,melankolik kişileri tercih ederler..

Son olarak Arkadaşlar 25 yaşındayım nişanlıyım ve 18 mayısta inşallah evleniyorum... Bu yazdıklarımın kendi ilişkimle pek alakası yok çünkü evlenmek çok farklı bir konu. :)

Herkesin keyfi yerinde galiba.

Mert beğendiğine göre sıkıntısı var galiba, umarım yoktur. Cezanın kalkması dileğiyle. :ayatollah:

utanmak iyidir

aşırısı kötüdür

Doktoooooooooooooooorrrrrrrr Yaniyom ula :sad007:

Bugun ki arkadasimdan ayrildim... Kendim biraktim, neden kendimi boktan hissediyorum? Birakmadan once iyidir diyordum, simdi hala ayrilmamiz daha iyi diyorum... Ama niye kendimi bom b.k hissediyorum :confused:

Bide ben kendimi bunu hala sevdigim icinmi boyle hissediyorum (ki bence bu degil) yoksa baskasinin olmasini istemedigimdenmi, yada nebilim iste anlayin... Hatami yaptim diyorum bi taraftan dogrumu ettim diyorum, hem kafam hem icim allak bullak :o

Hay ben bu kizlarin :mad:

Sanırım ben lezbiyenim, kadınlardan hoşlanıyorum. :Z6:

bence konuşacağın zaman ve mekan cok onemlı kızın sakın olduğu ve vaktının bol olduğunu emın bızamanda yaklaşmanı denemenı onerırım,tabı suda onemlı en azından senın hakkında bıraz fıkrı olması lazım ,ne bıleyım senı bu aralar sık gormelı falan ,gerısı senın edebıyat durumuına kalmış

Yaşım 20 bu zamana kadar hiç bir karşı cinsle birlikte olmadım. Adımlarım oldu karşı taraftan adımlar oldu ancak bir kız bana 1 adım atsa ondan aşırı derecede nefret etmeye başlıyorum.

Deliler gibi sevdiğim bir kızın bana göstereceği bir tebessüm bile beni ondan nefret ettiriyor ise bende bir sorun olduğu aşikar.

Hadi çözün bakalım.

Sensiz ben, Messi'siz Barcelona gibiyim fındıkezmem. İşler bir şekilde yürüse de en önemli şey hep eksik.

Yaşım 20 bu zamana kadar hiç bir karşı cinsle birlikte olmadım. Adımlarım oldu karşı taraftan adımlar oldu ancak bir kız bana 1 adım atsa ondan aşırı derecede nefret etmeye başlıyorum.

Deliler gibi sevdiğim bir kızın bana göstereceği bir tebessüm bile beni ondan nefret ettiriyor ise bende bir sorun olduğu aşikar.

Hadi çözün bakalım.

Erkeklere yönel hocam.:yenieek:

Ynt: GSC Aşk Doktoru

Hadi çözün bakalım.

Belki bayanlar ilgi alanini cekmiyor olabilir.. Erkeklere yönel :D

Aslolan Galatasaray'dır.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

Geri
Üst Alt