Mert Yiğit
10 Numara!
- 3 Temmuz 2011
- 11.107
- 0
- 1.051
Cevap: GSC Aşk Doktoru
iyi oldu o zmn desene
Anlattığım kızı, çok değişmiş la hiç sevmedim.![]()
iyi oldu o zmn desene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlattığım kızı, çok değişmiş la hiç sevmedim.![]()
Transfer nöbetinde durumumla ilgili çok cevap aldım bu cevapların hepsini not defterine kaydettim acaba bu not defterini kıza göndersem nasıl olur
Durum: Hiç tanımadığım eve giderken yolda bakakaldığım daha sonra twitterda karşıma çıkan kızla nasıl tanışabilirim ( kızın o olduğuna eminim) bir yardım eli lazım Kız Galatasaraylı ^^
Bunu yaparsan kız senden benim telefonumu vs isteyebilir o yüzden öyle bişey yapma yeni bi ilişkiye hazır değilim.
:yenieek:
çok kötüyüm lan
yıllardı böyle hissetmemiştim.25 yaşına geldim hala hoşlandığım kızla gidip tanışmaya cesaretim yok.5 yıllık ilişkim bitti 3 ay önce.unutmuşum bu işleri.kız farkında aslında.durmadan bakıyorum onun da baktığını görüyorum ama tecrübelerime göre aşık insan böyle şeyleri genelde yanlış anlıyo.şimdi ben o kız bana bakıyor ders aralarında ben kantine gidince o da geliyor rahatsız olsa belli eder kesin hoşlanıyor diye düşünüyorum ya aslında kız belki de benim varlığımdan bile haberi yok aslında.Allah belasını versin bu utanma duygusunun.bi atamadım üstümden şunu.
çok kötüyüm lan
yıllardı böyle hissetmemiştim.25 yaşına geldim hala hoşlandığım kızla gidip tanışmaya cesaretim yok.5 yıllık ilişkim bitti 3 ay önce.unutmuşum bu işleri.kız farkında aslında.durmadan bakıyorum onun da baktığını görüyorum ama tecrübelerime göre aşık insan böyle şeyleri genelde yanlış anlıyo.şimdi ben o kız bana bakıyor ders aralarında ben kantine gidince o da geliyor rahatsız olsa belli eder kesin hoşlanıyor diye düşünüyorum ya aslında kız belki de benim varlığımdan bile haberi yok aslında.Allah belasını versin bu utanma duygusunun.bi atamadım üstümden şunu.

çok kötüyüm lan
çok kötüyüm lan
Yaşım 20 bu zamana kadar hiç bir karşı cinsle birlikte olmadım. Adımlarım oldu karşı taraftan adımlar oldu ancak bir kız bana 1 adım atsa ondan aşırı derecede nefret etmeye başlıyorum.
Deliler gibi sevdiğim bir kızın bana göstereceği bir tebessüm bile beni ondan nefret ettiriyor ise bende bir sorun olduğu aşikar.
Hadi çözün bakalım.
Yaşım 20 bu zamana kadar hiç bir karşı cinsle birlikte olmadım. Adımlarım oldu karşı taraftan adımlar oldu ancak bir kız bana 1 adım atsa ondan aşırı derecede nefret etmeye başlıyorum.
Deliler gibi sevdiğim bir kızın bana göstereceği bir tebessüm bile beni ondan nefret ettiriyor ise bende bir sorun olduğu aşikar.
Hadi çözün bakalım.
özele gel dostum aradığın ilaç bende olabilir. :icon_twisted:
Erkeklere yönel hocam.:yenieek:
Belki bayanlar ilgi alanini cekmiyor olabilir.. Erkeklere yönel![]()