GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Noluyo lan burda,esenlerime laf yok "akıllı olsun herkes semtim yüzyıl merkez mah."

:o çok kötüyüm lan :o yıllardı böyle hissetmemiştim.25 yaşına geldim hala hoşlandığım kızla gidip tanışmaya cesaretim yok.5 yıllık ilişkim bitti 3 ay önce.unutmuşum bu işleri.kız farkında aslında.durmadan bakıyorum onun da baktığını görüyorum ama tecrübelerime göre aşık insan böyle şeyleri genelde yanlış anlıyo.şimdi ben o kız bana bakıyor ders aralarında ben kantine gidince o da geliyor rahatsız olsa belli eder kesin hoşlanıyor diye düşünüyorum ya aslında kız belki de benim varlığımdan bile haberi yok aslında.Allah belasını versin bu utanma duygusunun.bi atamadım üstümden şunu.

:o çok kötüyüm lan :o yıllardı böyle hissetmemiştim.25 yaşına geldim hala hoşlandığım kızla gidip tanışmaya cesaretim yok.5 yıllık ilişkim bitti 3 ay önce.unutmuşum bu işleri.kız farkında aslında.durmadan bakıyorum onun da baktığını görüyorum ama tecrübelerime göre aşık insan böyle şeyleri genelde yanlış anlıyo.şimdi ben o kız bana bakıyor ders aralarında ben kantine gidince o da geliyor rahatsız olsa belli eder kesin hoşlanıyor diye düşünüyorum ya aslında kız belki de benim varlığımdan bile haberi yok aslında.Allah belasını versin bu utanma duygusunun.bi atamadım üstümden şunu.

Kolay değil utanma duygusunu üstünden atmak karakter,yapı meselesi.

tavsiyem;

seni o kızı düşünmeni sağlayabilecek 3 tane arabesk(aşk şarkısı)ne dersen de ondan dinle bi 2-3 saat.

sonra sana cesaret verecek pop şarkılar dinle.sürekli napıcağını düşün ve kızı gördüğün yerde uygula.

Uygula derken de direk teklif et demiyorum git muhabbet kur bi nevi.Yada ne biliyim yanında bi kız arkadaşı varken sevdiğin kızın arkadaşına deki bi 2 dk konuşabilirmiyiz falan de o arada bak kız kıskanıyomu hafiften falan.Ondan sonra kıza deki senin arkadaşının sevgilisi falan varmı oda yok derse teşekkür et gülerek ayrıl.Zaten onlar konuşurlar kendi arasında kızında sende gönlü varsa bakışmalarınız falan sıklaşır ondan sonrada cesareti alıp kızla konuşmaya başlarsın.:yenieek:

Geldim beyler bi problemi olan söylesin

Cenk aynı durumda sayılırız

Tek farkımız ben gidip konuşmayı denedim ancak kız kaçtı bu seferde:asd:

Yapacağın şey çok basit.Gideceksin sizi uzun zamandır düşünüyorum ve sizi daha yakından tanımak istiyorum

Cesaret edememe normal ama biyere kadar.Emin ol kıza bir saniye size bir şey söyleyecem dediğin an gerisi iplik söküğü gibi gelir:yenieek:

Transfer nöbetinde durumumla ilgili çok cevap aldım bu cevapların hepsini not defterine kaydettim acaba bu not defterini kıza göndersem nasıl olur :)

Durum: Hiç tanımadığım eve giderken yolda bakakaldığım daha sonra twitterda karşıma çıkan kızla nasıl tanışabilirim ( kızın o olduğuna eminim) bir yardım eli lazım Kız Galatasaraylı ^^

Geri
Üst Alt