- 1 Şubat 2009
- 25.235
- 25.494
- 3.468
Cevap: GSC Aşk Doktoru
Bu topic kilitlensin tövbe est.
Bu topic kilitlensin tövbe est.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeş siz şaka mısınız ne dediğinizin farkında mısınız ?
Hocam şaka sadece. Biz de biliyoruz arkadaşın normal bir erkek olduğunu![]()

çok kötüyüm lan
yıllardı böyle hissetmemiştim.25 yaşına geldim hala hoşlandığım kızla gidip tanışmaya cesaretim yok.5 yıllık ilişkim bitti 3 ay önce.unutmuşum bu işleri.kız farkında aslında.durmadan bakıyorum onun da baktığını görüyorum ama tecrübelerime göre aşık insan böyle şeyleri genelde yanlış anlıyo.şimdi ben o kız bana bakıyor ders aralarında ben kantine gidince o da geliyor rahatsız olsa belli eder kesin hoşlanıyor diye düşünüyorum ya aslında kız belki de benim varlığımdan bile haberi yok aslında.Allah belasını versin bu utanma duygusunun.bi atamadım üstümden şunu.
İnsanlar ile oturup uzun uzun boş boş konuşmayı sevmiyorum kiminle olursa olsun.
Sorun ne doktor
henüz aşık olmamışsın çünkü şunu yapamam bunu yapmam şunu sevmiyorum tarzı ifadeler kullanabiliyosun![]()
Bi makine icat edilse kim kimden hoşlanıyor anlasak yav.Her gün göz göze geliyoruz, iyi güzel de bir kız ama emin olmak lazım adım atmadan önce.Hoş, pek adım atabilecek bir adam da değilim ama :sad007:
bunu göze alabilen delikanlı varmı yeryüzündeEn fazla uff bi gt be slk :Ss.s:S yapar.