GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

hacım benim olayım farklı biraz.sevmek bana çok zor geliyor.sevmek demek bağlanmak demek fedakarlık demek ama bir duygu var içimde.adını koyamıyorum, üşengeçlik gibi bir şey sanki.

He anladım. Ne onunla ne de onsuz diyosun sen. Tama seviyom ama ola ki söyledim, şimdi dertsiz başıma dert alacam diyosun. Off ya aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık diyosun sen. O hep öyle dursun, ben onu uzaktan uzaktan seveyim şimdilik iyi diyosun, daha ilerisi gerer beni diyosun.

Ama sonra kızı kaparlar görürüm ben seni, o zaman ne diyecen.

He anladım. Ne onunla ne de onsuz diyosun sen. Tama seviyom ama ola ki söyledim, şimdi dertsiz başıma dert alacam diyosun. Off ya aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık diyosun sen. O hep öyle dursun, ben onu uzaktan uzaktan seveyim şimdilik iyi diyosun, daha ilerisi gerer beni diyosun.

Ama sonra kızı kaparlar görürüm ben seni, o zaman ne diyecen.

ilk paragraf biraz tercüman olmuş duygularıma ama şöyle düşünüyorum; gerçekten sevmiş isem eğer bu duyguyu da bastırabilir gider söylerim.içimden gelmiyorsa yapmayayım, hem kıza yazık olur hem bana.

bazen de diğer insanlardan farklı olduğumu düşünüp üzülüyorum, keşke ben de öyle olsaydım kardeşim, kolay kolay sevebilseydim keşke.

ilk paragraf biraz tercüman olmuş duygularıma ama şöyle düşünüyorum; gerçekten sevmiş isem eğer bu duyguyu da bastırabilir gider söylerim.içimden gelmiyorsa yapmayayım, hem kıza yazık olur hem bana.

bazen de diğer insanlardan farklı olduğumu düşünüp üzülüyorum, keşke ben de öyle olsaydım kardeşim, kolay kolay sevebilseydim keşke.

Akşam eve geldiğine onu düşünürsün, Ertesi gün yine göreceğini düşünür, onu gördüğünde nasıl davranman gerektiğini aklından geçirirsin. Sabah uyandığına yine aklına gelir, Onun yanında olduğunda heyecanlanırsın içinden.

Dışarıya pek yansıtmazsın. Onunla konuşmadığın anlarda bile sırf görüş açındadır diye, yine için rahattır. Alışıksındır uzaktan sevmeye. Onunla başbaşa kalsan ne yapacağını bilemeyeceğini düşünürsün. Ya ben onunla yapamam, nasıl olacak öyle gibi düşünceler kafanda 8 bilinmeyenli denklem gibidir. Çıkamazsın işin içinden.

Hele sevdiğin kız var ya gördüğün en değişik kızdır. Ne kadar anlatsan da kimse anlamaz bunu. Çünkü senin olayın biraz farklıdır. Yani gidip öyle söylemek falan biraz kolay değildir.

Ondan ayrılana dek de çıkamayacaksın.

Olum zamanında ben de aynen böyle, senin gibi düşündüğüm için rahat rahat yazabiliyorum senin düşündüklerini. Sonucunda çok sevdiğime karar vermiştim. Ancak iş işten geçmişti.

Bu düşüncelerin tek sebebi ondan alacağın cevabın olumsuzluğunun seni korkutması, belki de olumluluğu da korkutuyordur.

Akşam eve geldiğine onu düşünürsün, Ertesi gün yine göreceğini düşünür, onu gördüğünde nasıl davranman gerektiğini aklından geçirirsin. Sabah uyandığına yine aklına gelir, Onun yanında olduğunda heyecanlanırsın içinden.

Dışarıya pek yansıtmazsın. Onunla konuşmadığın anlarda bile sırf görüş açındadır diye, yine için rahattır. Alışıksındır uzaktan sevmeye. Onunla başbaşa kalsan ne yapacağını bilemeyeceğini düşünürsün. Ya ben onunla yapamam, nasıl olacak öyle gibi düşünceler kafanda 8 bilinmeyenli denklem gibidir. Çıkamazsın işin içinden.

Hele sevdiğin kız var ya gördüğün en değişik kızdır. Ne kadar anlatsan da kimse anlamaz bunu. Çünkü senin olayın biraz farklıdır. Yani gidip öyle söylemek falan biraz kolay değildir.

Ondan ayrılana dek de çıkamayacaksın.

Olum zamanında ben de aynen böyle, senin gibi düşündüğüm için rahat rahat yazabiliyorum senin düşündüklerini. Sonucunda çok sevdiğime karar vermiştim. Ancak iş işten geçmişti.

Bu düşüncelerin tek sebebi ondan alacağın cevabın olumsuzluğunun seni korkutması, belki de olumluluğu da korkutuyordur.

vay be sen de yaşamışsın hocam bunları, beni anlıyorsun ama bilemiyorum boşluktayım sanki.nereden rüzgar eserse oraya doğru gidiyorum gibi, sanki böylesi daha güzel gibi ama sanırım dediğin gibi gidip niyetimi açıkça belli etsem şu anki halimdem daha mutsuz olmam herhalde.

Bi Kiz var... ama olmicak simdiden biliyorum.(kesin)

nekadar yazcam bos...hic "olabilecek " sekilnde görmicek...acmaya'da degmez,...en iyisi unutmak, yeni birsey aramak.

Ünideyken hatunun biri , benim en samimi arkadaşıma yanlış yapmış, arkadaş beni bilir kızlarla aram iyidir ve bu konuda yapamayacağım şey yoktur geldi bana olayı anlattı , intikam alır mısın dedi. Aklıma yattı tabi cahillik işte şu an hayatta yapmam . Neyse tanıştım kızla numaralar alındı falan . Önce mesajlarla ben ilgimi belli ettim baktım bu uçuş modunda. Cool takılmalarda . Olsun dedim yapsın . 3 5 gün daha yüksek doz ayarı verdim hani tweetlerde görürsünüz ''Erkek dediğin.....'' diye başlayan ideal Türk erkeği rolüne yattım mı iyi de yatarım kız ilgi manyağı oldu aynı şekilde bir erkek bana ilgi gösterse acaba mı derim :o neyse sonra geri çekildim. Ne yapıyorsun diye mesaj atıyorum ,normalde 5 10 dakika sonra cevap veren hatun daha iletildi raporu gelmeden'' ne yapayım ya oje sürüyorum sen? '' diyor .Haa oje sürüyorsan sonra konuşuruz hadi sen işini hallet deyip kesiyorum muhabbeti. Gelen cevap aynen şuydu : Yok yok aslında oje engel olmaz mesaj yazabilirim . Mesajı arkadaşa gösteriyorum ilk başlarda böyle değildi kıvama geliyor deyip gülüyoruz . Tabi yurtta adımız çıkıyor ooo Sedat , İ...'le çıkıyormuş demeler falan (ismini vermeyim benim forumdaki adım soyadım orijinal ,googleda aratınca forumda yazdıklarım çıkıyor, daha fazla rezillik çıkmasın ) ben yok ya öyle tanıştık takılıyorum işte diyorum . Bununla aynı odada kalan arkadaşıyla çıkan benim erkek arkadaşlarım bu lafları kendi sevgililerine ,onlar da İ...'e iletiyor tabi . Aynı yurttayız her seferinde karşıma çıkıyor , birgün yemekhanede önümden selam vermeden geçti bu aha dedim geçmiş olsun şu saatten sonra acını sen seçeceksin . O hareketi yapmasa birkaç gün daha uğraşıp bırakacaktım . Ondan sonra hiç ilgilenmedim özellikle kız arkadaşlarıyla takılırken görmezden gelmemin hemen aynı saniyesinde '''ya biliyorum intikam alıyorsun ama hiç hoş bir hareket değilmiş hatamı görmemi sağladın özür diliyorum, şu görmezden gelme işine son verebilir miyiz :('' diye attığı mesajın verdiği haz paha biçilemezdi. Sonra sıkıldım bu işten , arkadaşa anlattım oğlum amaç farklı bir noktaya geliyor hala birşeyler hissediyorsan falan istersen bırakalım dedim. Sonuna kadar devam et dedi. Arkadaşa bile anlatamadığım şeyler oldu .O kızla fena oynamıştım bak çok utandım şimdi.:( Ama 5 sene önceden bahsediyorum şimdi hatun konusunda akıllandım . Kimsenin gururuyla oynamıyorum.( çaktırmadan yapıyorum)

Uzun bir hikaye oldu ama sana gelirsek kardeşim kısaca hatuna ne zaman ilgi gösterip ne zaman ayar vereceğini iyi bilmen lazım. Erken davranırsan kız senle mi uğraşacam bir öyle bir böyle der kopar gider. Eğer hayatına girebilirsen ondan sonra sana kapılar açıktır. Attığı mesajların tarzı aslında birçok şeyi ortaya koyar . Onları da dikkate alarak , kendini de yormayacak şekilde davranmanı tavsiye ederim naçizane.

Üniversitede buna benzer çok şey yaptım..Muhtemelen o ortamları yaşayan insanların çoğunluğu yaşamıştır...Arkadaş için okulun en çirkin kızıyla çıkmak gibi mallık yapan benim gibi kaç kişi var acaba???

2-3 sene gecmisimde kalan bi olay anidan depresti icimde bugün..

kizin face profilini aradim fotoloarina baktim

takinti yaptim :(

2 ay oluyo benim hatundan ayrılalı,ben zaten geçmişten birine aşığım hala :(

Üniversitede buna benzer çok şey yaptım..Muhtemelen o ortamları yaşayan insanların çoğunluğu yaşamıştır...Arkadaş için okulun en çirkin kızıyla çıkmak gibi mallık yapan benim gibi kaç kişi var acaba???

Yok benim hatun harbiden iyiydi , yoksa uğraşmazdım . Zaten kolay kolay birine bağlanamıyorum , 3 yıllık ilişkim geçen yıl sona erdi , o gün bugündür tanıştığım insanlara biraz mesafeliyim ve bu tür saçmalıklardan uzak duruyorum . Yoksa ha bire çöpçatanlık yapardım . Gerçi hayırlara vesile olup sevap kazanmışızdır ama yediğimiz haltların yanında onların da önemi kalmıyor. Keyfimdeyim valla aşık olmak, birine bağlanmak gibi bir düşüncem yok zaten böyle düşünürken birinin çıkıp gelmesi en güzeli. O yüzden bu işe fazla kafa yormamak lazım.

Bi Kiz var... ama olmicak simdiden biliyorum.(kesin)

nekadar yazcam bos...hic "olabilecek " sekilnde görmicek...acmaya'da degmez,...

lac.gif
get outa my face ulu

wery dissapointed witchoo:ka19:

Beyler yardım isterken yaşınızıda söylerseniz daha iyi olur

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

offfff görmem konusmam lazim

[video=youtube;HTNsM-1jrfo]https://www.youtube.com/watch?v=HTNsM-1jrfo[/video]

Geri
Üst Alt