GSC Büyük TT Çalışması

[COLOR=rgba(102, 117, 127, 0.6)]Günlük Tweet gönderme limitini aştın. Lütfen birkaç saat bekleyin ve tekrar deneyin. :D [/COLOR]​

Katılım sayısı artmalı, zaman geçiyor, RT sıkıntısı yok ama katılım yükselmiyor, aynı kişiler kasıyor.

bu hareketi başlatan bilal adlı arkadaş 2000-3000 kişilik bir gruba hitap ediyor ve çok iyi organize oluyorlar.
basında en ufak bir resmi ilgileniyoruz haberi çıksın bir anda 20bin kişilik katılımla Twitter'ı yerle yeksan ederiz.

bu hareketi başlatan bilal adlı arkadaş 2000-3000 kişilik bir gruba hitap ediyor ve çok iyi organize oluyorlar.
basında en ufak bir resmi ilgileniyoruz haberi çıksın bir anda 20bin kişilik katılımla Twitter'ı yerle yeksan ederiz.

acaba spor servislerine düşer mi haberler.

Bunun yerine Hamza veya Yönetimi istifaya çağırsanız sorun tamamen çözülecek.

Ben İbra'nın gelme ihtimalini Hamza'nın onay verme ihtimalinden daha yüksek görüyorum çünkü.

İstifa deyince de sanki hemen istifa edeceklerdi Burak. :)

Denenmesinde fayda olabilir. En azından tavırları değişir. Görmüyor musun adam taraftara göndermede bulunuyor. Burak Kamp'a katılıyor işte yıldız geldi diyor.

Hamza'nın dünyasında yıldız Wesley falan değil. Burak, Selçuk vs. Neyse, illa ki bir yıldız kayar bizde dilek tutarız.

Son düzenleme:
Oha pardon yahu gerçek hesabı sandım :D

Bakalım yönetim sponsor falan bulabilecek mi? Forma sponsoru bulamayan yönetimden Zlatan'a sponsor bulmasını beklemek hayal ama neyse.

"Gelir mi acaba?" düşüncesi bile adamı çıldırtıyor. Gelirse kafayı yerim.

Bakalım yönetim sponsor falan bulabilecek mi? Forma sponsoru bulamayan yönetimden Zlatan'a sponsor bulmasını beklemek hayal ama neyse.
Forma sponsoru bulamadıklarını nerden biliyorsunuz? Masada 4 tane şirketen teklif var belkide. Bu durumda pazarlıklar yapılır son ana kadar ihale benzeri şeklinde. En yüksek ve uygunu seçip iş biter.

Valla ben Twitter limiti bulana dek rtledim. Bir mesajım 212 rt almış. Takipçi sayısı da 30 kişi arttı. Gsc hesabının da artmıştır eminim.boyle organizasyonlar faydalı oluyor

t★p★t★p★

:yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek:En beğendiğim tweet Ben senin Sneijderle birlikte Fener Ağlama deme ihtimalini sevdim. :yenieek:

Geri
Üst Alt