GSC Büyük TT Çalışması

Twitleyin Lan

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

@GalatasaraySK kulübümüz maddi olarak zor durumdayken krala elveda demek zorundayız. #BurakYilmazSatilsin

?すべての鳥をファック?

Sizde yüklenin beyler...

Eminim spor programlarına malzeme olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Grandesaray
Tekyurek
Yuruyedur

Bu kampanyayı başlatan oluşumlar. Helal olsun

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

:)))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Böyle bir şey olabileceğine ihtimal vermiyorum. Liseli bunaklar hayatta böyle bir şeyi kabul etmez. Başta İnan Kıraç denilen Dinazor olmak kaidesi ile asla ve asla kabul etmezler.

Böyle bir şey olabileceğine ihtimal vermiyorum. Liseli bunaklar hayatta böyle bir şeyi kabul etmez. Başta İnan Kıraç denilen Dinazor olmak kaidesi ile asla ve asla kabul etmezler.

Taraftarın %90'ı bu tepkiyi göstersin bak nasıl kabul edecekler... başka çareleri yok.. taraftar artık gözünü açtı neyin ne oldugunu gördü...

En son twitterda yaptıgımız tag sonucunda niasseyi aldırmamıştık. 13 milyon 500 bin pound (58 milyon TL)'ye evertona gıttı adam :oley:

En son çare divan basılır bak o zaman nasi yola geliyorlar.
Korkudan yarısını imha etmiş oluruz zaten liselilerin.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun denen başkan bozuntusu gazlamasa taraftarı en azından forvet almış olurduk.
Messi ve neymari önümüzdeki yıllarda alırız dedi ya la adam.
Hala aklıma geldikçe sinirden guluyorum

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer taraftar birlik olursa bu liselilerden kurtuluruz. Ama direniş yapmamız lazım bu konuda.

bu dursun ve yanındaki bunaklardan kurtulmamız bence cok zor 2 sene daha musallat olacak gibiler

sadece sosyal medyadan bu işler olmaz kulup şu haliyle birilerinin ekmek teknesi olmus bırakırlar mı öyle
gerçekte örgütlenmek lazım dernek falan kurmak lazım

Tweet'imizi yazdık imzamızı attık bu arada forumdan bir kaç kişinin tweet'ine denk geldim. Şimdi büyük çaplı bir protesto yapmamız gerekiyor yukarıda arkadaşların bahsettiği gibi gerekirse lisenin önünde büyük çaplı bir protesto yapmamız gerekiyor tabi ki kırmadan dökmeden insanca.

Geri
Üst Alt