GSC Büyük TT Çalışması

Sneijder bu sene kötü falan degildi...capsiz hamza nin kurdugu lesssss kadro ve sonra gelen denizlinin beceriksizligi takimin hedefsiz kalmasi oyuncunun konsantrasyonunu etkilemistir...Sneijder elimizde kalan tek degerdir, takimda onlarca lesssssssssssss topcu varken Sneijdere takan zihniyetin suratina tüküreyim...

Ne istiyorsunuz arkadaş Sneijder ve Muslera gibi oyuncularımızdan? Marjinal olacağım diye alakalı alakasız şu oyuncularımıza sarmaktan vazgeçin artık. Kötü dönem geçirebilirler, formsuz olabilirler doğrudur lakin takımdaki en kalite iki oyuncu. Belki bunların yanına Denayer ve Podolski'yi koyarsın başka da yok. Hepi topu 4 tane adamla şampiyon olmayı mı bekliyordunuz? Geçen sene şampiyonluk Nando ile geldi. Bir kaleci takımın yarısıdır tezine birebir şahit olduk lakin bu mucize her zaman gerçekleşmez. Sneijder de kritik maçlarda çok önemli işler yapmıştı. Bir de ayriyetten camianın 4. yıldız motivasyonu vardı o da etkili oldu. Bu sene ne Nando geçen seneki performansını gösterebildi ne de yıldız motivasyonu vardı ve takım çöktü.

Şampiyon olmamıza rağmen geçen sene 2015 Mart ayından beri söyledik Hamza'dan bir yol olmaz dedik. Şampiyon olsak dahi devam edilmemeli dedik. Bu kafa ile gelecek sezon Ocak ayını göremez dedik ve göremedi de...

Şampiyon olmamıza rağmen bu takımın en az 5-6 adet kaliteli takviyeye ihtiyacı var dedik. Bu takımın miyadı doldu, gelecek seneye bu hoca ve bu takımla girersek sapır sapır dökülürüz darmadağın oluruz dedik dinletemedik ve nitekim darmadağın olduk. Her şeyi geçtim bir de üstüne Melo gibi orta sahanın temel direğini sattılar ve yerine adam almadılar. İşte bu hamle resmen sonun başlangıcı oldu.

Felaket bağıra çağıra geliyorum dedi ve geldi de. Şu şartlarda ligi altıncı bitirmemiz ve kupayı alabilmemiz dahi mucize. Çok daha kötüsünü de yaşayabilirdik. Ve bunun müsebbibleri ne Sneijder ne de Muslera'dır. Bu noktaya gelmemizin sebebi gösterilen yönetimsel zafiyetlerdir. Önce başkan ve yönetim sonra da hamza denen kerkenezin halt yemesidir bu takım.

Takımın kurtuluşunu Sneijder'in veya Muslera'nın satışında görenler ya gerçek de başka takımı destekliyordur ya da sabit fikirlidir. Satılacaklarsa bile dursun denen embesilin döneminde satılmamalılar. Melo'nun boşluğunu doldurma konusundaki başarıları herkesin malumudur.

Bu yazının altına imzamı atarım.Millete bunu anlatamıyosun.Her futbolcudan bekleniyor ki keita veya hagi etkisi yaratsın.Etrafındaki oyuncular vasat olduktan sonra o performans hayal.Bunu ne taraftar anlayabildi ne de yöneticiler.

Sneijder Galatasaray dan üstün değildir. Kimler geldi kimler geçti Sneijder gider bir başkası gelir. Zaten bu seneki performansı çok kötüydü gönderilmesi doğru bir karar olur.

cik-cik-kim-konustu-pardon-ne-dediniz-552x279.jpg

Ben başka takımlısın diye bir beyanda bulunmadım. Hatta ''Başkanımız foruma teşrif etmiş dedim.'' öncelikle bu şerhi koyayım sıkıntı oluşmasın.

İkinci olarak Sneijder tarzı adamları hemen idam sehpasına göndermek makul ve mantıklı değildir. Takım olarak çok kötü bir sezon geçirdik. Kendisinin sakatlıkları da oldu. Daha düz adamlar için bu söyleminizi kabul edebilirim. Ama Sneijder için kabul edemem. Bu tarz adamlar etrafında takım kurulabilecek adamlardır. Bu tarz adamları gönderdiğinizde taraftarın içindeki heyecanı da öldürürsünüz. Sneijder'i satmak yerine daha önce de söylediğim gibi etrafına potansiyelli ve gençlerden oluşan bir proje takımı kurarsınız ve böyle bir yıldız umduğunuzdan çok daha katkı sağlar camianıza. Bütçeyi dengelemeye başlayacaksak yine altını çizerek söylüyorum çok ciddi paralara oynayan ve takıma hiç bir katkısı olmayan yığınla adamdan kurtularak işe başlamanız gerekir. Ha Sneijder kendi maliyetini az buçuk bu takımın ŞL'de gruplardan çıkmasını sağlayarak ödemiştir. Bunu da aklınızda çıkarmayın derim. Şu anda yeniden bir yapılanmaya gidilecekse ki umarım gidilir ve adı geçen saçma transferler yapılmaz. Bu takımın içinde Sneijder ve Nando muhakkak olmalıdır. Aksi halde bu sezonu bile mumla ararız.

Sneijder de Muslera da kendileri gitmek istemedikleri takdirde futbolu burada bırakacaklar,o kadar özdeşleşti ki ikisi de,hiçbir yönetimin gücü yetmez satmaya ikisinden birini.Rahat olun.

Podolski de seneye böyle devam ederse onun için de geçerli olur bu yazdığım.

Sneijder'i satınca ne olacak sanki Sneijder'i mi satınca tüm borç kapanacak veya sneijderden daha mı iyisi daha mı genci gelecek du herif kimseyi almaz 100 yaşındaki bilal'i koyarlar oraya ha deselerki FEDA diyoruz çok para lanlar gidecek diye sneijder selçuk podolski sabri olcan bunların hepsi gidecekse olur ama öyle bir konuşanlar varki sanki herşeyin tek sorumlusu sneijdermiş gibi ama bunların hepsi bilinçli yapılıyor basın ve dursun beraber harcıyor Sneijderi

Sneijder'i satınca ne olacak sanki Sneijder'i mi satınca tüm borç kapanacak veya sneijderden daha mı iyisi daha mı genci gelecek du herif kimseyi almaz 100 yaşındaki bilal'i koyarlar oraya ha deselerki FEDA diyoruz çok para lanlar gidecek diye sneijder selçuk podolski sabri olcan bunların hepsi gidecekse olur ama öyle bir konuşanlar varki sanki herşeyin tek sorumlusu sneijdermiş gibi ama bunların hepsi bilinçli yapılıyor basın ve dursun beraber harcıyor Sneijderi

İşte bunları anlatamıyosun herkese asıl garip olanı ne biliyon mu dursun ve diğer fosillerden bir lucescu veya porto aklında bir scout ekibi çıkacak sanıyorlar.Bizim için bu bir dramdır.

Yoksa şurda takıma katkısı olan oyuncular gitmesin diyenlerde biliyor sneijder podolski satılsında daha dinamik bir takım kurulsun.Bunu yapacak ne yönetim var ne de üyelerden herhangi birisi

Son düzenleme:
İşte bunları anlatamıyosun herkese asıl garip olanı ne biliyon mu dursun ve diğer fosillerden bir lucescu veya porto aklında bir scout ekibi çıkacak sanıyorlar.Bizim için bu bir dramdır.

Yoksa şurda takıma katkısı olan oyuncular gitmesin diyenlerde biliyor sneijder podolski satılsında daha dinamik bir takım kurulsun.Bunu yapacak ne yönetim var ne de üyelerden herhangi birisi

Evet bende isterim gerçek bir başkan olsa başımızda sneijder&Podolski yerine gerçekten genç dinamik oyuncular bulup getirsin ama dursunun yaptığı transferler ortada donk jem gibi iki asalak getirir takımı sırtlamasını bekleriz

Geri
Üst Alt