GSC Büyük TT Çalışması

Arkadaşlar ben fi tarihinde açtım hesabı ve bugüne kadar Galatasaraylı bir kardeşimizi takip etmek dışında hiç giriş yapmadım o kolaydı "follow" tıkladım çıktım. Şimdi neler oluyor kısmına #VizyonsuzTransferIstemiyoruz artı görüşümü yazsam yeterli mi oluyor eğer öyleyse bir taşta ben attım. Yanlışsa doğrusunu söyleyin deneyeyim hiç kullanmadım twitter.

Güzel soru, bende merak ediyorum bunun cevabını. :D

Serbay Buğday Sende belieberları devreye sok kardeşim, uğraştırma bizi. 5 dakika içinde TT yapar onlar. :D

Arkadaşlar ben fi tarihinde açtım hesabı ve bugüne kadar Galatasaraylı bir kardeşimizi takip etmek dışında hiç giriş yapmadım o kolaydı "follow" tıkladım çıktım. Şimdi neler oluyor kısmına #VizyonsuzTransferIstemiyoruz artı görüşümü yazsam yeterli mi oluyor eğer öyleyse bir taşta ben attım. Yanlışsa doğrusunu söyleyin deneyeyim hiç kullanmadım twitter.
Yeter ama bir iki şey karalasan daha iyi olur

beyler bu kulübü kurtarsa taraftar kurtarır. hamza takımı gazlayıp sevgi ve aile ortamıyla bişeyler yaptı yoksa taktik ve transfer işlerinden zerre anlamıyor. dursunun kalitesizliğinden bahsetmeye gerek yok.

Serenay Aktaş'ın hayran sayfalarına ve Hakan Hatipoğlu'nun fan sayfalarına yüklenin. Onlar retweetliyor ve destek oluyorlar.

Valla olduysa oldu olmadıysa sağlık olsun en azından denedim kendimi misafirliğe gittiği evde uyuya kalmış çocuk gibi hissediyorum daha fazla dayanamayacağım :D

İnci ve ekşide başlık acın

103 tweet atılmış şuana kadar, ilk 10'a girebilmek için ne kadar lazım yaklaşık?

Favlamanın TT'ye bir katkısı var mı?

İlk 10 için rt yetmez kendiniz twt atın lütfen 1500 geçmek lazım şu an kendi kendimize atıyoruz resmen rt ler etkisiz kaliyor

Çok kötü gidiyoruz, dışarıyı bırak buradakilerden yeterince destek gelmiyor.

Gidim gelim yayarız bunu akşama kadar. Takip ettiklerinizi de mention yapın. ÖZellikle yüksek takipçisi olanlara. Akşam görüşürüz.

başlıgı ılk gördum stadda calısma var sandım :D

Sabredin TT olmak öyle kolay mi. Tüm topluluk sitelerine erişmek gerekir, oralardan da destek eksi,inci,uludag ,donanimhaberi, gs sozluk sitelerini unutmayalim.
Kimin nerede ne hesabı varsa destek zamanı.

Geri
Üst Alt