Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.742
- 12.887
- 2.868
Oğuz Atay Kib bye dedi
Bende ona kib bye öptüm dedim kısaca
Bende ona kib bye öptüm dedim kısaca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tweet sahtekarligi yerine Gscimbomun sosyal hesaplarini güclendirmeyi deneseniz daha iyi olmaz mi?Kiytirik Antu seviyesinde bile degiliz!!!
☆$☆
@Abdullah Taşan abimize bi sor derim..GSCimbom'un sosyal hesaplarını yönetme talebinde bulunabiliyor muyum mesela ? Şuan boş vaktim var. 2 ay kadar rahatça yönetebilirim twitter hesabını.
Defalarca denendi ama zor. Kıytırık antu dediğin siteye Ali Şen'in oğulları sahip.Tweet sahtekarligi yerine Gscimbomun sosyal hesaplarini güclendirmeyi deneseniz daha iyi olmaz mi?Kiytirik Antu seviyesinde bile degiliz!!!
☆$☆
Oguz bize cattın hata ettin xd
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vizyonsuz transfer istemiyoruz dedik adam Hamza'ya hakaret ettirmem diyor.
Adamın kafa bi milyon

Ben sahibine laf etmiyorum üye profili yerlerde diyorum sadece ,yoksa gscimbomun kendi yagi ile kavruldugunu hepimiz biliyoruz zaten, ama bu sosyal hesaplarimizin yetersiz oldugu gercegini degistirmez.Defalarca denendi ama zor. Kıytırık antu dediğin siteye Ali Şen'in oğulları sahip.

Beyler,dünya gündemine girmek ne kadar atmalıyız?Ben kendimce 10-11 tane attım şimdi
Bu iş henüz bitmedi. Twitter retweet - Bedava retweet kazanma, bedava retweet arttırmanın en kolay yolu , twitter retweet hilesi haydi beyler. Çok sağlam RT hilesi. Tek seferde 18-19 RT yapabiliyoruz. Tarzım değil bu tarz işler ama Galatasaray için her şeyi yaparız.![]()