GSC Büyük TT Çalışması

#TanmanIstifa en makulu, çok uzun hastaglar yerine kısa ve keskin hastag kullanalım.

Direk bugünkü açıklamaları ve komisyoncu çapsız Cüneyt Tanman hedef alınmalı.

Günü kurtarmaktan ziyade kulübümüzün gelecegi adina birşeyler yapmak lazim.Bu ekip komple kovulmali hocasindan yönetimine.Yoksa Sabri'yi istemiyorum dersin tepki olur diner,sonra bi bakarsın oraya baska Sabri'ler gelir bu is bilmezlikle.Yönetim ve hoca ekibini yollamaya yönelik bir çalışma yapılmalı.

Arkadaşlar bence doğrudan Hamza ve Yönetimi doğrudan hedef alalım. Ayrıca konuyu misafirlere kapatırsanız sevinirim.

bence genel bi etiketten ziyade, tek tek yüklenmeliyiz.

Örnegin simdi maxi sabri olayi gündemde, o zaman söyle bisey yapabiliriz: #GSTaraftariPereirayiIstiyor veya #MaxiPereirayiIstiyoruz

bu olayi, Podolskide oldugu gibi cözdükten sonra, Huntelaar'a yükleniriz.

Kulübü resmen biz yönetiyoruz anasini satim. Polattan beter bunlar.

bence genel bi etiketten ziyade, tek tek yüklenmeliyiz.

Örnegin simdi maxi sabri olayi gündemde, o zaman söyle bisey yapabiliriz: #GSTaraftariPereirayiIstiyor veya #MaxiPereirayiIstiyoruz

bu olayi, Podolskide oldugu gibi cözdükten sonra, Huntelaar'a yükleniriz.

Kulübü resmen biz yönetiyoruz anasini satim. Polattan beter bunlar.

Bizim sorunumuz transfer edilecek oyuncu ismi değil problem bu kafa yapısıyla bir yere varılamayacak oluşu. Doğrudan bunu eleştirmemiz gerekiyor.

cüneyte yüklenmemiz lazım istifa ederse daha işin ehli bir adam gelir belki bıyığı ile ilgili bir tag tutucaktır

Istifa ediceklerini sanmiyorum bu capsizlarin, bence transfer istersek daha iyi olur suan icin

Genel kurulda tanmani istifaya davet ederler zaten.
Ortaligi kizistirmaliyiz ki kurul hararetli gecsin.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt