GSC Büyük TT Çalışması

#DursunÖzbekİstifa tag'ına yüklenelim arkadaşlar.Bu tepki gelecekte yaşayacağımız daha karanlık günlerin bir nebze olsun önüne geçecektir.

Oyalıyorlar resmen.

6 Ağustos'a sarkmış diyorlar. Sonra 15 olacak, gelecek 31 olacak bir bakmışız transfer kapanmış.

Başlığa bu tag eklenebilir mi acaba? Yönetim yardımcı olur mu bu konuda bizlere?

Oyalıyorlar resmen.

6 Ağustos'a sarkmış diyorlar. Sonra 15 olacak, gelecek 31 olacak bir bakmışız transfer kapanmış.
kapandı zaten , transfer bitti .

flaminiymiş , nagatomoymuş bunları bjk bile almaz.

Bu kadro ancak 3. olur avrupa'da da averaj takımı olur.

o yüzden yönetimistifa !

kapandı zaten , transfer bitti .

flaminiymiş , nagatomoymuş bunları bjk bile almaz.

Bu kadro ancak 3. olur avrupa'da da averaj takımı olur.

o yüzden yönetimistifa !

Asıl sıkıntı avrupada zaten.Elin şikecilerine rezil edecekler bizi o olacak burdaki birçok insanın endişesi de o yönde aslında

Arkadaşlar hangi tag üzerinden gidiyoruz.?
Forumun hesabi yönetim istifa diyor biz ise
#DursunÖzbekistifa
Kısmında kaldık

Ya yönetim istifa iyi hos da, hangi yönetim?? Bizimkilerin gözünün icine sokacan ki anlayacaklar o yüzden ya #GSYönetimiIstifa ya da #DursunÖzbekIstifa olsun.

En mantıklısı #DursunÖzbekİstifa olur.Bunlar #Yönetimİstifa tagını üzerine almayacak kadar pişkinler.

Yanlız destek çok düşük.Bu şekilde TT olması çok zor görünüyor.

Yanlız destek çok düşük.Bu şekilde TT olması çok zor görünüyor.

Çok zor şuan büyük hesaplarında destek vermesi gerekli.Bilmiyorum belki pazar günü diye doğru düzgün pc başında oturan bile yoktur.En azından bazı sayfalar ile iletişime geçip bu olayı daha da yayabiliriz.

Geri
Üst Alt