GSC Büyük TT Çalışması

favre şu an TT olmuş favre tagını kullanarak yazın !

yuklenin arkadaslar. bende basladim gondermeye. tweetlere @GalatasaraySK koymayi unutmayin.

İçinde bulunulan durumda mustafa denizliye hayır demek akılsızlıktır en hafif tabiri ile.

Aman uzak dursun bize. Sanki Son İskoçyalı gibi lanse edilmeye çalışılıyor.Denizli olmasa da olur hatta daha iyi olur.

Ne alaka ya, Denizli şu an net hazır adam. Bu yönetimle proje adamı getirtmek ahmaklık olur. Ne alabileceğin belli hazır adamlar lazım. Favre falan neye göre isteniyor bir türlü anlamıyorum. Bu saçma yönetim ile adamı boşu boşuna harcamaya ve paraları dağıtmaya hiç gerek yok. Favre takımlarını uzun zamandır izledik. İlk geldiği yılları da biliyoruz. Gelip burada Hakan Balta'yı sol bek, Tarık'ı sağ açık oynatınca yine kıyametler kopacak. Adam Almanya'yı 2 yılda zor çözdü. Bu çok önemli ki Gladbach altyapısının da burada büyük ekmeğini yedi. Kendisinin güvenmesi ve yetenekte ısrar etmesi tabii ki ayrı olay. Nasıl bir açıyla bakıyorsunuz bu adama anlamak mümkün değil.

Destek yok galiba

sadece emrah, recep ve ben yazdik.

yine rahatini bozmadi aslan Galatasaray taraftari.

denizli evlatcisi gelince gelir burada bagirirlar.

yazik.

iste onun icin takimin basina irkcida gelir, 80lerin kafasida gelir, bu ulkede $ikede aklanir.

nasil olsa bizim taraftar rahatini bozmayacak baskalari bagirip cagirip yuruyus yaparlarken.

Son düzenleme:
Denizli gelincr ama bu onun takimi degilciler cikar ortaya. Hayir dursuna niye guvenmiyormusuz herkesin yanlistan donme sansi yok mu. İlla sonuna kadar yanlis mi gitmeli. Biz burada zihniyet degismeli diye cabaliyoruz. Siz ama diye ortaya cikiyorsunuz.
Dureun 3 yil gitmeyecegim dedi kendingitmedigi surece oradan alma imkanin da yok arkasinda da lisenin gucu var zaten. Napalim her sene ay bu ligi taniyor sistem kurmayali sallayin diye 3 sene kanser futbolu izlemeye devam mi edelim.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siz Denizli'yi hak ediyorsunuz, Hamza'yı sevmediğinizden dolayı Galatasaray'ın yenilmesini isteyen, başarısızlığını isteyen 'taraftarlar' bunun gibi bir hocayı hak ediyorsunuz. Hatta, Mustafa Denizli bile fazla.
hayır efendim biz ne mustafa denizliyi nede umutu yere göğe sığdıramayan hamza denen teknik direktör bozuntusunu hak ediyoruz

biz takımın başarısını düşünen evlatlarım olmadan asla demeyen egosunu tatmin etmek için zıtlaşmaya başvurmayan bir teknik direktör istiyoruz

evet efendim üç kupa kazanan teknik direktör de gönderilir hatta bundan önce Avrupa kupasını kazandıran teknik direktörü de gönderdik

biz kibirbahçe değiliz efendim kendisini egosunu formamızdan büyük gören herkes böyle son bulmaya mahkumdur bundan sonrada isterse şampiyonlar ligini kazansın mahkum olacaktır

kazandığı üç kupa Türkiye ligi, Türkiye kupası ve Türkiye süper kupası

Avrupa kupası kazanmış kulübün başında olup böyle kupalar kazandım diye övünen bir teknik direktör benim için yetersizdir

ben ondan sonra şimdi sıra Avrupa'da beklerim devamlı üç kupa kazandım değil

Son düzenleme:
sadece emrah, recep ve ben yazdik.

yine rahatini bozmadi aslan Galatasaray taraftari.

denizli evlatcisi gelince gelir burada bagirirlar.

yazik.

iste onun icin takimin basina irkcida gelir, 80lerin kafasida gelir, bu ulkede $ikede aklanir.

nasil olsa bizim taraftar rahatini bozmayacak baskalari bagirip cagirip yuruyus yaparlarken.

Kimin ne olduğu uzun zamandır belli.

Twitçi kardeşlerimi selamlıyorum :hat:

Denizli beşiktaşı çalıştırdığı 2010 yılımıydı neydi ne kadar karaktersiz çapsın ve galatasaraya kin dolu olduğunu hatırlamayan yorum yapmasın!

Denizli olmaz!

Galatasarayı küçümseyen beşiktaşlılara şirin görünme karaktersizliğini ben unutmadım onun galatasarayla yanyana adı bile anılmamalı!

Oh sukur hepi topu 20 katilim oldu tt olmusuzdur heralde

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt