GSC Büyük TT Çalışması

giden tüm aslanların ayaklarına sağlık helal olsun !! ankaradan selam olsun hepinize

Hamza hoca yollandığında neredeydiniz diye sormak lazım bu öfkeli kalabalığa.

İş işten geçtikten sonra protesto neye yarar?
Hamza bey hoca sıfatını haketmiyor henüz

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

13615080_1429384377086974_7183820967411389356_n.jpg

Maalesef seviye bu işte.

Hakaretten başka bir şey bilmeyen adamlarla ne konuşacaksın.

canlı yayın yapan çocuk ulrtaslan korkudan gelemiyor diyor çok haklı !! orada olanların hepsi menfaatsiz cimbomu seven gerçek galatasaraylılar !! koskoca galatasarayı döner ayran sevenler derneği yaptılar

Son düzenleme:
polis dağıtmış çok ciddi bir organize lazım

kaskınızı çıkarın
jopunuzu bırakın

kim ulan delikanlı?

Aslında bi TT çalışması ultraslan için yapılması gerekiyor. Kaç paraya satıldınız gibisinden iyice dillenmeli bu konu

UltrAslan işi iyice yüzsüzlüğe vurdu. Açık açık yönetimi destekliyorlar.

Ciddi ciddi tiksindim...

Adamlar, taraftarın önüne TOMA dikti resmen. Kendi önüne TOMA diken başkanın yönetimindeyken kulüp, bilet alıp maça giden taraftarda onur-gurur-haysiyet üçlüsünden hiçbirinin olmadığını düşünürüm ben.
Galatasaray'ı seven hiçkimse, bu adam defolup gidene kadar stada adımını atmaz, Store'lardan bir kibrit çöpü bile almaz.

UltrAslan işi iyice yüzsüzlüğe vurdu. Açık açık yönetimi destekliyorlar.

cidden igrencler, kendilerini ayni liselileri gibi özel zanediyorlar, birilieri Galatasaray da okuduklari icin, digerleri de bedava yalakalik yaptiklari icin, zaten Ultraslan Adnan Polat döneminde tam dibe vurdu, cünkü para ile susturmayi o baslatti, alisti köpekler

almayın arkadaşlar çöp almayın
maçlara gitmeyin.
kim ne derse desin bu klübü taraftar çeviriyor. Eşe dosta söyleyin yani. ua ile karşılıklı otursunlar tribünlerde.
sabri üçlü çektirsin falan.
seneye de avrupa hayal olduğunu biliyor dursun.
hiç kendinizi üzüp yırtmayın.
musluğu kapatın bitsin.

almayın arkadaşlar çöp almayın
maçlara gitmeyin.
kim ne derse desin bu klübü taraftar çeviriyor. Eşe dosta söyleyin yani. ua ile karşılıklı otursunlar tribünlerde.
sabri üçlü çektirsin falan.
seneye de avrupa hayal olduğunu biliyor dursun.
hiç kendinizi üzüp yırtmayın.
musluğu kapatın bitsin.

Artık umrumda bile değil. Strese sokmak istemiyorum kendimi. Lig Tv'den takip ediyorum maçları. Lig Tv'yi bile iptal ederdim de, hafta sonu eğlencem kalmaz. Maçlarla zaman geçiriyorum. Yoksa psikolojik anlamda, maçları bile izlemek istemez hale geldim.

Geri
Üst Alt