gsc forumdaki 35 yaş üstü üyelerin silinmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demekki böyle asist niteliğinde bi konu açılmasa sinanın böyle düşüncelere sahip olup gol atmak istediğini bilemeyecektik

Yine listedekiler gudulendi . Bir genclestirme , baskalarina yer acma , o cok sevdiginiz rotasyon anlaminda

Nasil algiliyorsaniz algilayin

Su 10-15 kisiyi gonderin bak nasil yeni cikanlar olacak , amac da bu olmali

Steve : olum hayatin en guzel icadidir , yenilere yer acmak icin eskileri temizler

Der... o yuzden esprisine yazanlar yazmaya devam etsin ama bence cok guzel bir fikir

Evet yavaş yavaş veda mesajlarını alalım. Bu yaştan sonra başka forumada almazlar sıkıntı;)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkes gider biz kaliriz, biz GSC'liyiz.

25 yaş altı
26 yaş üstü

üyelere forumu kapatalım desem kim beğenir önermemi?

bence 25 den küçükleri silelim daha elit ve nezih bir forum olsun.
16414.jpg

Bir baska devrim de su olmali . Modlarin hepsi tam yetkili hale getirilmeli . Oyle konudan at ama ceza vereme ya da yazi editle ama forumdan atama degil

5-6 kisilik saglam bir mod grubu kurulacak

Su anki adminler ise tamamen tepe yonetici gibi olacaklar , bilgisayar basinda sunu atalimlarla ugrasmayacaklar

Gscroot rumuzlu abdullah agabeyimiz gibi davranacaklar artik , arada bir bakayim duzeyinde

Ozellikle emrahtan bekliyorum bunu , emekli olup mutevelli heyetine gecsin

Ayrıca konuyu açan Breaking Bad düşmanına sormak isterim, sırf bu yüzden katli vacip ya neyse, neden 31 değil de 35?

Sinan Bilgin'i banlayalım iş huzur içinde çözülsün

Sinanı forumdan atalım diyenler beğensin.

Uykudan yeni uyandigim icin mi yoksa bu konuda atilan komik olmayan postlar ve espriler yuzunden mi darlandim bilmiyorum ama
konuyu 10dk sonra kilitleyip cop kutusuna atacagim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt