Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
Benim ikinci hesabim hic bir zaman olmadi . UG de yok burada su siralar eminim
Diger olasiliklari bilemem
Diger olasiliklari bilemem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altan ahbabımızı herkes merak ediyor filmlerdeki gölge karakter gibi tam 1 SIRBak bu adamla da gorusulebilir aslinda
Ugur bulutla gorusulebilir . Bir de altan ahbabi merak ediyorum
Ben bile yokum listede be...Yuh bea herkes var Ahmet Kesen yok

Kolay o, saksı ile avlarlar onu.Sayın @Serkan Şafak bizi bırakıp gitmeyecektir.
Her yerden kovula kovula en sonunda Gay arkadaşların olduğu forumlara kalacak.Uğur Güzel burda olmasa bile illaki bir forumda vardır o adam sanal alemde birileriyle fikir teatisi yapmadan duramaz
Bide geri gelmiş diyorki siteyi eniştem tavsiye ettiHer yerden kovula kovula en sonunda Gay arkadaşların olduğu forumlara kalacak.

Yaş değil de iş ve sosyal çevre ile alakalı daha çok .
Kış bittikten sonra ben de olmayacağım aranızda mesela, çünkü ertelediğim işe başlayacağım. Foruma zaman ayıracak vakit olmayacak. Forum zaman istiyor, gireyim iki mesaj yazıp çıkayım formatında kullanamıyorum ben, ya hep ya hiç.
Yaw bu adam ne yaptı millete..

Sinan'ı hala çözemediniz mi yahu, o öyledir.Sonrada cikip beni gereksiz basliklara cekmeyin mentionlamayin diye agliyor.
Yaw bu adam ne yaptı millete..
Ya izlandaya buza gönderiyolar, ya da arabistana çöllere...
Yok mudur bunun dizlerini sızlatmayacak yada ensesini yakmayacak ılıman bi ortası..![]()
EwtTabii olmaz mı size burayı öneriyorum Tamer bey.
![]()
Ayrıntılı bilgi için ahbabım @Rahmi Y. Aslan müracaat edebilirsiniz.
ben boyle bir atilim yaparımUlkede istifa veya harakiri gibi muesseseler var da mi buradan o erdemi bekliyorsun
Boyle bir seferberlik baslatsan 3 kisi cikmaz
YAw ben kendime memleket aramıyom ki.Tabii olmaz mı size burayı öneriyorum Tamer bey.
![]()
Ayrıntılı bilgi için ahbabım @Rahmi Y. Aslan müracaat edebilirsiniz.
@Sinan suyun kaç cm üstünde yürüyebiliyosun, yoksa karadaki gibi uçuş yüksekliğinde mi kalıyosun..Ulkede istifa veya harakiri gibi muesseseler var da mi buradan o erdemi bekliyorsun
Boyle bir seferberlik baslatsan 3 kisi cikmaz
Moskovaya falan diyeydin bari arabistan nedir.
Moskovaya falan diyeydin bari arabistan nedir.