Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar kuvvet çalışması tam olarak ne oluyor ? Yani oyuncu iyileşmiş mi oluyor ? Jong ve sigdorson kuvvet çalışması yapıldı yazıyor da sitede , yani şimdi bunlarda bir sıkıntı kalmadı mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim bildigim sakatlik biter bitmez kuvvet calismasi yapiliyor ondan sonraki asama takimla calismak olur

Yani bir daha ki maca yetismez sanirim

Bize 3 baba stoper bir de denayer gibi gelecek vaadeden stoper lazim.

Chedjou semih balta koray vs hepsini sepetliycen.

Ched resmen 2 gol hediye etti heriflere.

Benim bildigim sakatlik biter bitmez kuvvet calismasi yapiliyor ondan sonraki asama takimla calismak olur

Yani bir daha ki maca yetismez sanirim

Hamit'in en çok yaptığı çalışma türü ;)

Onu bunu bilmem bize UST DUZEY stoper ve stoperler lazim. Oyle Denayer gibi coluk cocukla olmaz stoper bolgesi. Tecrube , lider lazim. Denayer defans problemimizi cozmez. Ancak lider , hava hakimiyeti yuk , pozisyon bilgisi yuksek bir stoperin yaninda Denayer cok katki verir. Ama Bata - Denayer falan yalan is. Balta cok iyi ama yeteri kadar agresif degil.

Dilim varmiyor soylemeye ama su Kjaer tma bizlik adammisti beyler...

Neyse stopere yillik 4m verecek enayi paramizda yok.

Orta sahaya gelecek olursak. Tolga yaninda aynen Tolga gibi ofansif yonu biraz daha etkili oyuncu dusunun muthis olur. Selcuk falan sifir katki aga. Dikkatle izliyorum yeminle acaba biz mi haksizlik ediyoruz diye yok , adam otlaniyor sahada.

Sonuna kadar katlanıyorum volkan dediklerine :hat:
+ Bir tane'de solak sağ kanat oyuncusuna ihtiyacımız var hemde hızlı dribling yapabilen

Sonuna kadar katlanıyorum volkan dediklerine :hat:
+ Bir tane'de solak sağ kanat oyuncusuna ihtiyacımız var hemde hızlı dribling yapabilen

Aslinda eksik cok. Bruma ve Yasinden baska kanat oyuncumuz yok. Sinan ve Poldi kanat sayilmaz benim gozumde. Tolga'nin yanina Tolga'nin bir tik daha ofansif versiyonu lazim. Ama aynen tolga gibi iki yonlu olacak. Stoperlere zaten girmeme gerek yok. Sol ve sag bek lazim. Garanti isimler olmali. Carole suan gayet iyi ama rekabetsizlik yaramamis. Basit pas hatalari yapti dun ve onlarda tehlikeli oldu kalemizde

Aslinda eksik cok. Bruma ve Yasinden baska kanat oyuncumuz yok. Sinan ve Poldi kanat sayilmaz benim gozumde. Tolga'nin yanina Tolga'nin bir tik daha ofansif versiyonu lazim. Ama aynen tolga gibi iki yonlu olacak. Stoperlere zaten girmeme gerek yok. Sol ve sag bek lazim. Garanti isimler olmali. Carole suan gayet iyi ama rekabetsizlik yaramamis. Basit pas hatalari yapti dun ve onlarda tehlikeli oldu kalemizde

Renktaş seninle futbol mantığımız hep oturmuştur uzun zamandır beni anlayan adamlardansın bu fomda az buçuk güvenirsen futbol bilgime Kieran Tierney - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt bu adamı gerek videolarını gerek maçlarını aç izle ofansif olarak bu ligin en iyi sol beki olmayı bırak avrupa'ya damga vurur bu çocuk
Orta saha için Badou Ndiaye'yi çok isterim koşu mesafeleri iyi mücadeleci b2b zenci ayrıca hücumu daha ağır basıyor sürekli oyunun içinde takımı atağa kaldıran adam hep bu karaoğlan gol sayıları desen ligde'ki 2-3 forvet hariç kimsenin ulaşamayacağı kadar iyi orta saha olmasına rağmen
Zaten uzun zamandır stoper için hızlı sert bir zenci istiyorum Sakho lvpl'da kadro dışı kloop ile kavgalı kloop gibi bir adam hayatta oynatmaz birdaha onu 1.5 yıllığına kiralık + opsiyonlu alabiliriz devre arası
Sağ kanat içinse Bruma gibi hızlı Iturbe'yi çok isterim

Renktaş seninle futbol mantığımız hep oturmuştur uzun zamandır beni anlayan adamlardansın bu fomda az buçuk güvenirsen futbol bilgime Kieran Tierney - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt bu adamı gerek videolarını gerek maçlarını aç izle ofansif olarak bu ligin en iyi sol beki olmayı bırak avrupa'ya damga vurur bu çocuk
Orta saha için Badou Ndiaye'yi çok isterim koşu mesafeleri iyi mücadeleci b2b zenci ayrıca hücumu daha ağır basıyor sürekli oyunun içinde takımı atağa kaldıran adam hep bu karaoğlan gol sayıları desen ligde'ki 2-3 forvet hariç kimsenin ulaşamayacağı kadar iyi orta saha olmasına rağmen
Zaten uzun zamandır stoper için hızlı sert bir zenci istiyorum Sakho lvpl'da kadro dışı kloop ile kavgalı kloop gibi bir adam hayatta oynatmaz birdaha onu 1.5 yıllığına kiralık + opsiyonlu alabiliriz devre arası
Sağ kanat içinse Bruma gibi hızlı Iturbe'yi çok isterim

Bende farkindayim renktas. Ne diyeyim aklin yoku birdir

Iturbe cok iyi harbiden ama alabilirmiyiz bu yonetimle bilemiyorum. Adamlar yirtdisi transfer beceremiyor

Sakho'nun son halini bilmiyorum ama kaliteli adam

Bende farkindayim renktas. Ne diyeyim aklin yoku birdir

Iturbe cok iyi harbiden ama alabilirmiyiz bu yonetimle bilemiyorum. Adamlar yirtdisi transfer beceremiyor

Sakho'nun son halini bilmiyorum ama kaliteli adam

formda sürekli oynuyan bir Iturbe'yi alamayız orası kesin ama kadroda derin bir temizlik yaparsak Sinan&Poldi çok iyi paralara satabiliriz ikisine yerine Iturbe'yi alıp Bruma ile özel olarak gelişmesi için uğraşılsa varya aovvv tek başına bruma neler yapıyor birde ona saz arkadaşı eklendiğini düşün :D

Sakho'da bu yıl hiçbir resmi maçda forma giymedi kavgalı olduğu için ama geçen sene 34 tane taş gibi maç oynadı Psg'de de lpvl'da da hep imrenerek baktım adama hızlı güçlü hava topları var agresif en önemlisi defans yapmasını kademeye girmesini biliyor adam yav

alex kral isimli bi futbolcu var mış slavia pragda oynuyormus. alsak ne forma sattırır be ülkede. polat alemdarcılara satsak yine ciddi gelir.

Beyler nasıldı cavanda il dışındaydım ne foruma girebildim ne maçı izleyebildim,iyimiydi bizim takım ?

Beyler nasıldı cavanda il dışındaydım ne foruma girebildim ne maçı izleyebildim,iyimiydi bizim takım ?

Cavandayı değerlendirmek için yeterli süre yoktu. Normaldi. Takım ilk yarı harikaydı. İkinci yarı istediğimiz oyunu oynayamadık. Tabi hatalı gol ve geç kalınan değişikliğin de etkisi var. Baskıyı yiyorduk belliydi böyle olacağı ve hamle yapmamıştık. Yapmayınca da 2 gol yedik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt