Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet Hamit

Hamit Altıntop, yönetimle görüşerek devre arasında takımdan ayrılmak istediğini açıkladı. Yönetim, bu ayrılığa yeşil ışık yaktı. (Bip Spor)

Varya arkadaşlar bu kadro ligin tozunu attıracak inanıyorum Bjk %40 biz %60 şampiyonuz tabi llah sakatlık filan vermesin ama bundan sonraki sene komple bir yeniliğ gitmemiz lazım hem genç hem iyi bir kadro kurup uzun yıllar yan yana oynuyacak bir kadro bizim sıkıntımız ne biliyor musunuz transfer yaparken aa bu iyi oyuncu bunu kesin alalım yaşı saha içindeki hareketleri oyuncu profili hiç önemli değil aldığımız zaman Sneijder ve Poldi hatta Drogba hangi düzende oynuyacak ne olacak kimse bilmiyordu bizde hep aldığımız oyunculara göre düzen değiştirdik hatta sistem hatta oyun anlayışımızı değiştirdik artık oyuncuya göre değil barça real bayern juve nin yaptığı gibi bizim sistemimize oturan oyuncular ilk önemli olan oyuncu tarzları olmalı

Bu değişikliğe gider çok oyuncu satmamız lazım para edebilecek Sneijder Selçuk Poldi Semih Sinan Carole Yasin hepsinden vazgeçebiliriz +Sabri Hamit Chedjou gibi adamlar sözleşmesi bitecek gerçekten müthiş bir transfer bütçeside açabiliriz
Bedavaya sol bek için müthiş hücumcu genç Jetro Willems'ı daha devre arasından ikna etmemiz lazım mesela
Stoper için bana göre müthiş bir fırsat transferi Mamadou Sakho 1.5 yıllığına kiralanabilir
Orta alana hep hep çok istediğim Badou Ndiaye ne pahasına olursa olsun alınmalı Tolga ile mithiş bir uyum yakalar gerçekten çok iyi bir B2B mücadeleci oyuncu hızı drinlimg yeteneği pas oyununa uygunluğu top kontrolü artısı en önemlisi müthiş gol rakamlar forvetlerin bile ulaşamadığı gol sayılarına ulaşıyor
Bruma kadar hızlı solak bir sağ kanat oyuncusu isterim Iturbe daha genç romada forma bulamıyor kesinlikle almak çok zor değil Bruma kadar hızlı Bruma'dan daha olgun futbol konusunda
Arkada Badou-Tolga gibi iki mücadeleci oyuncu varken modern bir 10 numara isterim asist rekortmeni uzun menzili paslar atabilen mükemmel top tekniği olan Omar Abdulrahman ı görmeyi çok isterim
Muslera
Cavanda-Serdar-Sakho-J.Willems
Tolga-Badou Ndiaye
Iturbe-O.Abdulrahman-Bruma
Eren​
[/SIZE
]

2-3 gün önce mevcut ortasahalarımıza rağmen devre arası 1 ortasaha almamız lazım diye bir konu açacaktım. Hamit'in gitmesi şimdi bir avantaj. Eksik daha net ortaya çıkacak. Devre arası Badou'yu kapatabilir miyiz acaba?!

2-3 gün önce mevcut ortasahalarımıza rağmen devre arası 1 ortasaha almamız lazım diye bir konu açacaktım. Hamit'in gitmesi şimdi bir avantaj. Eksik daha net ortaya çıkacak. Devre arası Badou'yu kapatabilir miyiz acaba?!

Haydi İnşallah renktaş o ortasahadı Tolga'yı tam defans lideri olarak adapte etmemiz lazım zaten maşallahı var pas merkezi'de oluyor nerdeyse her pası isabetli ve dahada önemlisi doğru yere yanınada B2B diye nitelendirilen ama biraz daha ofansif mücadeleci bir adama ihtiyacımız olduğu çok belli Badou istediğimiz herşeyi yapar dribling hız çeviklik top kontrolü oyun görüşü defansı herşeyi iyi en önemli özelliği çok çok gol atıyor heleki bu seneki Galatasaray'ımızda orta saha için gol rekoru kırabilir karaoğlan verelim Hamit i Salih Jem Umut G. + birazda para hatta Semih i verelim yanına

Onlarda sevdiğimiz zenci kardeşlerimizdir özellikle Delarge çok çalışkan ciğersiz kanat Aminu'da çok çok iyi gerçekten

soyle yapilabilir

tolga-delarje
aminu

tabi cok pahali olabilir

cok pahali olursa

omar abdulrahman - delarje
aminu umar

defansif acidan zayif olur ama ligde min. 85 gol atariz

Sneijder ve de Jong'u görmüs Amsterdam Schipholda calisan arkadasim, demek kisa tatil yapip Turkiye'ye dönmus Sneijder hazretleri..

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt