- 21 Ocak 2010
- 72.631
- 51.082
- 5.003
Adriano ile birlikte sahanın iki dikkat çeken ismiydi.Beyler nasıldı cavanda il dışındaydım ne foruma girebildim ne maçı izleyebildim,iyimiydi bizim takım ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adriano ile birlikte sahanın iki dikkat çeken ismiydi.Beyler nasıldı cavanda il dışındaydım ne foruma girebildim ne maçı izleyebildim,iyimiydi bizim takım ?
keşke selçuk olsa ama biliyoruz ki hamit bile değil.İBRAHİM SETEN @ibrahimseten g.saray'da yönetime rest çekip ayrılma kararı alan futbolcu kim? birazdan bipspor'da..
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten g.saray'da yönetime rest çekip ayrılma kararı alan futbolcu kim? birazdan bipspor'da..
HamitİBRAHİM SETEN @ibrahimseten g.saray'da yönetime rest çekip ayrılma kararı alan futbolcu kim? birazdan bipspor'da..
Osmanlidaki mi
Doğrudur kavruk zenci bir oğlan var ortalarda
2-3 gün önce mevcut ortasahalarımıza rağmen devre arası 1 ortasaha almamız lazım diye bir konu açacaktım. Hamit'in gitmesi şimdi bir avantaj. Eksik daha net ortaya çıkacak. Devre arası Badou'yu kapatabilir miyiz acaba?!
fazla izlemedim. aminu ve delarji begeniyorum osmanlida
Onlarda sevdiğimiz zenci kardeşlerimizdir özellikle Delarge çok çalışkan ciğersiz kanat Aminu'da çok çok iyi gerçekten