Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Han kartalisca yazan serefsizin tekiydi

Idam edilmesi isabet olmus sirada baskalari var,kimse gücümüzü sinamasin

mehmet Han'ın ipini çekmişler kuşmu çıktı?

Besiktas macinda fisini cektiler. Talisca'ya Kartalisca falan diyordu, ilk defa ondan duydum bunu. Besiktasli arkadasimiz falan da yok, ama bir Galatasarayli Talisca'ya niye Kartalisca der pek anlam veremiyorum acikcasi.

Ha nedeni bu degildi, mac basliklarinda hep kötü hava yaratiyor biz bittik öldük sezon bitti gibi seyler söyleyip milletin asabini bozuyordu ondan ucurdular sanirim.

Besiktas macinda fisini cektiler. Talisca'ya Kartalisca falan diyordu, ilk defa ondan duydum bunu. Besiktasli arkadasimiz falan da yok, ama bir Galatasarayli Talisca'ya niye Kartalisca der pek anlam veremiyorum acikcasi.

Ha nedeni bu degildi, mac basliklarinda hep kötü hava yaratiyor biz bittik öldük sezon bitti gibi seyler söyleyip milletin asabini bozuyordu ondan ucurdular sanirim.

o adamın zaten hep kuş olduğunu düşünüyordum şimdi arkasından sallamış gibi oluyorum ama böyleydi yani :D hep alakasız tespitler yapardı takıma hakim değildi

Transfer dönemi bittikten sonra forum'da Mesaj sayisi azalan üyeler var

Kendilerine ceza verilmesini talep ediyorum

Mesela Sergen Zeren ,üsenmedim saydim 15 Mesaji var transfer döneminden sonra

Gerçek Galatasaraylı Aydın Aslan'ın affını bekliyoruz, kendisine Selçuk İnan başlığında güzel bir karşılama yapacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt