- 2 Temmuz 2011
- 137.646
- 58.654
- 5.488
babyyy Serkan Şafak o parmaklı resmi bi daha paylaşma yav,midem bulanıyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye yav lezzetli yoresel yemeklerimizden 1idir.babyyy Serkan Şafak o parmaklı resmi bi daha paylaşma yav,midem bulanıyo
Tebrikler odulunuzu pm ile iletecegiz iyi forumlarKolbeyin la o
Sent from my iPhone using Tapatalk
sarışın muhtemelen mavi gözlü, duruşu da ben forvetim diyor.[SUP]evet arkadaşlar bu sporcu kardeşimizi ilk tanıyan üyemizi serkan Şafak'ın katkılarıyla yaprakla onore edeceğiz.
[/SUP]
![]()
4231 sneijder poldi bruma sürekli yer değiştirecek , eren hafif ceza sahası önüne deplase olarak kanat oyuncularının içeri girmesi için kademe boşaltacak , sneijder orta sahaya yakın durarak blokların kopmasına izin vermeyecek.top hangi kanattaysa o tarafın beki ileri çıkarken diğer bek defansı 3 leyecek.Ligtv'nin haberine gore RieKing 4-4-2 oynatacakmis bundan sonra
![]()
Ligtv'nin dogrulugu tartisilir ama defansif sikinti yasarmiyiz boyle oynarsak? Mesela ilk yari kisirdik Antalya macinda ama rakip orta sahayi kolay kolay gecemiyordu ama 2. yari sanki orta saha daha kirilgandi 4-4-2 yuzunden. Ayrica Bruma'nin sag kanat performansida soru isareti? Ayrica pas oyununu etkilemez umarim. Suana kadar oynadigimiz kontrollu oyunu begeniyorum.
Bu kadro cok atar ama defansif olarak nasil olur bilemem. Gerci Sneijder her zaman solda. Poldi'nin Elmander gibi pres yapmasi lazim Eren ile birlikte o zaman takim savunmamiz etkilenmez. Sanirim RieKing Poldi'nin forvet arkasi performasini daha cok begendi Sinoya bakarak
Futbol proflar konusun iste bunu forumda bos bos konulara saatlerce yaziyorsunuz
Bana kalirsa 4-2-3-1'e devama ama Sag kanatta Poldi gizli forvet gibi oynasin
Morata yı napıcaz eren ve podolsky var?
Tabiki, bu konuda bir beis görmüyorum.Ozan Bey Morata kulübemize güç katacaktır kanaatindeyim. Bilmem katılır mısınız?
Güzel. Çöpju bozuyor ama napalımmuslera
cavanda --- chopjou --- balta --- carole
linnes --- cigerci --- sneijder --- bruma
derdiyok --- podolski
ii olmaz mi ara sira