Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kolbeyin la o

Sent from my iPhone using Tapatalk

32114.jpg

:D yine maçımıza çok var milli ara çok sıkıcı be ama :( zaten soru çöz soru çöz her gün bıkıyorum bari haftada bir maç olsun ya.

Arkadaşlar cumartesi maç yayını olacak mı bilen var mı ? En kötü sofya'nın yayın ekibi olacaktır diye düşünüyorum :D

Gokmen Ozdenak'in Ntvspor da ne isi var, seviye yerle bir olmuş durumda kanalda ama adam bir sekilde izletiyor işte. :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligtv'nin haberine gore RieKing 4-4-2 oynatacakmis bundan sonra

1516521_Galatasaray_SK.jpg

Ligtv'nin dogrulugu tartisilir ama defansif sikinti yasarmiyiz boyle oynarsak? Mesela ilk yari kisirdik Antalya macinda ama rakip orta sahayi kolay kolay gecemiyordu ama 2. yari sanki orta saha daha kirilgandi 4-4-2 yuzunden. Ayrica Bruma'nin sag kanat performansida soru isareti? Ayrica pas oyununu etkilemez umarim. Suana kadar oynadigimiz kontrollu oyunu begeniyorum.

Bu kadro cok atar ama defansif olarak nasil olur bilemem. Gerci Sneijder her zaman solda. Poldi'nin Elmander gibi pres yapmasi lazim Eren ile birlikte o zaman takim savunmamiz etkilenmez. Sanirim RieKing Poldi'nin forvet arkasi performasini daha cok begendi Sinoya bakarak

Futbol proflar konusun iste bunu forumda bos bos konulara saatlerce yaziyorsunuz :D

Bana kalirsa 4-2-3-1'e devama ama Sag kanatta Poldi gizli forvet gibi oynasin

Son düzenleme:
Ligtv'nin haberine gore RieKing 4-4-2 oynatacakmis bundan sonra

1516521_Galatasaray_SK.jpg

Ligtv'nin dogrulugu tartisilir ama defansif sikinti yasarmiyiz boyle oynarsak? Mesela ilk yari kisirdik Antalya macinda ama rakip orta sahayi kolay kolay gecemiyordu ama 2. yari sanki orta saha daha kirilgandi 4-4-2 yuzunden. Ayrica Bruma'nin sag kanat performansida soru isareti? Ayrica pas oyununu etkilemez umarim. Suana kadar oynadigimiz kontrollu oyunu begeniyorum.

Bu kadro cok atar ama defansif olarak nasil olur bilemem. Gerci Sneijder her zaman solda. Poldi'nin Elmander gibi pres yapmasi lazim Eren ile birlikte o zaman takim savunmamiz etkilenmez. Sanirim RieKing Poldi'nin forvet arkasi performasini daha cok begendi Sinoya bakarak

Futbol proflar konusun iste bunu forumda bos bos konulara saatlerce yaziyorsunuz :D

Bana kalirsa 4-2-3-1'e devama ama Sag kanatta Poldi gizli forvet gibi oynasin
4231 sneijder poldi bruma sürekli yer değiştirecek , eren hafif ceza sahası önüne deplase olarak kanat oyuncularının içeri girmesi için kademe boşaltacak , sneijder orta sahaya yakın durarak blokların kopmasına izin vermeyecek.top hangi kanattaysa o tarafın beki ileri çıkarken diğer bek defansı 3 leyecek.

formasyonun bir önemi yok şablon bu olmalı.

Bruma ve Sneijder ne derece kanat olabilir emin değilim açıkçası 4 4 2 için tabi ki.

Sneijder sola deplase oynuyor ama Bruma da orada form tuttu. Daha önce sağda verimsizdi.

Sneijder ceza sahasına girebilen bir oyuncu değil. Üretkenlik sıkıntısı çekebiliriz.

kikelevy.jpg
Cu_GK57t_XYAAb22s.jpg

Twitter'ın medya müdürü Mark Little, Twitter'ın Güney Avrupa spor sorumlusu Kike Levy (Enrique Gutierrez de Rave Levy) ile birlikte Galatasaray'ın sosyal medya ekibinin davetlisi olarak Türk Telekom Arena'ya geldi.

Stadyumu gezen ve sarı kırmızılı formayla poz veren ikili daha sonra Galatasaray sosyal medya ekibine sunum yaptı.

Öte yandan Kike Levy, Real Madrid'de forma giyen Alvaro Morata'nın abisi olduğunu açıklarken, sosyal medyan ekibinin bu duruma tepkisi ise "Morata'yı Galatasaray'a getir, sosyal medya patlasın" oldu.

Kike Levy'nin Galatasaray formasıyla olan fotoğrafını Instagram hesabına yüklemesinin ardından fotoğrafı ilk beğenen kişilerden biri de kardeşi Alvaro Morata oldu

Gökmen

Morata yı napıcaz eren ve podolsky var?

Burda sorulari sArper sorar,ona göre hareket edin lütfen

muslera

cavanda --- chopjou --- balta --- carole

linnes --- cigerci --- sneijder --- bruma

derdiyok --- podolski

ii olmaz mi ara sira

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt