Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ntvspor özet yayınlamaya başlamış. Şuan alt yazı geçiyor bu hafta 4 maçın özetini yayınlayacaklarmış 3 büyüklerin maçı ve karabük-başakşehir maçı

Yavaş yavaş hepiniz dediğime geleceksiniz seneye Sneijder-Selçuk-Poldi-Chedjou gibi ağırbaşların olmadığı bir kadro kurmamız lazım
JoR topun bizde kalmasını pas oyunu oynamamızı istiyor bunun için en önemli husus ortasaha 3'lüsü 1'i JoR'in dediği gibi sihirbaz 1'i pas merkezi diğeride mücadeleci oyuncu olması lazım
İlk başta takımdan ağır abileri sonrada çöpleri +para edecek adamları temizlememiz lazım
Sneijder=7.5m bonservis+5 milyon maaş
Selçuk=3m bonservis+3,7 maaş
Poldi=6m bonservis+3,9 maaş
Chedjou(devre arası gönderebilirsek)=2m bonservis+2,7 maaş
Sabri=1,5 maaş
Hamit=1.85 maaş
Yasin=3.5m bonservis+1.3 maaş
Sinan=7m bonservis+0.75m maaş
Carole=8m bonservis+1.3 maaş
Semih=2m bonservis+1.85 maaş
Cenk+Eray+Koray+Tarık+Linnes+Salih+UmutG+Endoğan+Jem+Josue+Ontivero+Sigthorsson'den de yaklaşık 6m maaş yükünden kurtulsak
Tam tamına 70 milyon avro para kazanmış oluyoruz

2 stoper+sağ bek +sol bek+orta saha+10 numara+sağ kanat+yedekten oyuna girecek 2 adam
1 stoperi devre arası Subotic(eğer sakatlık sorunu olmazsa) 4m+2.5 maaş
1 stoper sene sonu İvanovic bedava+3 maaş
sağ bek sene sonu A.Valencia bedava+2.5 maaş
sol bok sene sonu J.Willems bedava+2 maaş
orta saha Kevin Kampl 13m bonservis+3 maaş
10 numara Omar Abdulrahman 5m bonservis+1.8 maaş
sağ kanat J.Iturbe 6m bonservis+1.8 maaş
sonradan oyuna girecek Badou Ndiaye 4.5 bonservis 1.5 maaş+Doumbia(kiralık) 1.7 maaş+ortasahaya direnci düşünce girecek bir nigga POKO mesela
Toplam 48.5 m para harcamış oluruz bu oyuncuların maç başı ücretleri+primler ile 60 milyon avro'yu bulsa para yine sattığımız oyuncular ile +10 milyon kardayız üstelik hiç eksiye düşmeden böyle bir kadro kuruyoruz

Muslera
Valencia-Subotic-İvanovic-J.Willems
Tolga-Kampl
Iturbe-Abdulrahman-Bruma
Doumbia​
Fm'ci diyenler söyleyebilir takmıyorum hiçbirini hepiniz dediğime gelecek böyle bir baştan oluşuma gitmemiz lazım

Ve ayrıca Drogba'nın gelip JoR'e yardımcı Td olması lazım orhan'la ayhan'la olacak iş değil bu JoR ciddi bir tecrübe ve oyunu okuma eksikliği var Drogba tamda bunu yapacak adam millete sözünü geçirir lider olur JoR'e yardımcı olur
Takıma çok çok çok iyi bir kondisyoner ve fitness koçu lazım o tempoyu kaldırabilecek Iturbe*Willems*Badou*Poko*Kampl gibi adamları istedim özellikle
Herkesin Bruma gibi fit yüksek kondisyonlu ve çok güçlü olması lazım hantal oyuncu istemiyorum
selçk-sneijder-poldi gibi adamları 11'de sahaya sürersen karşı kaleye inmen yarım saati buluyor.Bunu real madrid-bayern gibi olabildiğinde hızlı kaleye inmemiz lazım bu yüzden Kampl-Bruma-J.Willems-Iturbe-Valencia-Doumbia gibi adamları yazdım
JoR doğru bir iş yapıyor pas yapıp sürekli topa sahip olmak istiyor ama ilk başta hızlı çok seri olabildiğince topu hızlı ayağından çıkarıp kontralarla sonuç bulduktan sonra maçın sonlarına doğru rönaltiye alıp yapmamız maçın temposunu sürekli bizim ayarlamamız lazım
Ve defans'ı genelde yaşlı diyebileceğimiz oyunculardan dizdim çünki defans öyle Carole-Cavanda-Semih-Serdar gibi yeni yetme adamlarla yapılmaz ondan eminim defans'da birtek J.Willems genç oda Valencia-Iturbe&Bruma-Willems kanatları sürekli işlememiz için
Hepiniz anladı Chedjou_Selçuk_Sneijder_Podolski gibi adamlarla artık olmayacağını kadrodaki çöpleri temizliyip 70milyon avro para kazanıyoruz şu dizdiğim kadro gerçekten çok üst düzey bir kadro o kadar masrafa rağmen bonservis-yıllık ücretleri 48.5 milyon avro yapıyor dahada saydıklarımdan iyi topçular alabiliriz

Ben niye hala ban yemedim? Forum bu kadar mı bozuk gözden kaçıyor galiba :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

osingaa Osman SEDEN onu seven kadına hep kötü davranan ama sonradan ona asık oldugunu anlayan bi adamın hikayesini anlatan film var mı

Mandi dünya kupasinda Almanya macinda da oynamisti yanlis hatirlamiyorsam.

Defansin her yerinde oynuyor, pek izlemedim ama yeni transfer oldu galiba.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Mandi dünya kupasinda Almanya macinda da oynamisti yanlis hatirlamiyorsam.

Defansin her yerinde oynuyor, pek izlemedim ama yeni transfer oldu galiba.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Real Betis'e olmus sanirim. Evet Cezayir vs. Almanya macinda oynamisti bayada guzel oynamisti. Ayagi gercekten iyi ve defansif yonude guclu. Simdi almaya kalksak en az 5-6 ister Betis ama Fransa'dayken alacaktik ucuza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt