Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La şu uğur demirok itini konuşturdular ya olmadı hiç

Envoyé de mon InFocus M808 en utilisant Tapatalk

Trabzonspor maçına iki idmanla çıkan ve kendini zorlayan Sneijder, tekrar sakatlandı. Adanaspor maçında forma giyemeyecek. (Fanatik)

-Tapatalk-

Demirkol Denayer transferi icin menajer oyunu demis. Biz gidip bu cocuga para gomecez mal gibi...

Denayer cok bos transfer olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan hergun mac olsa izlerim lan. Bu nasil hastalik anasini satayim

Daha 3 gun var

Takım iyi olunca tabi.Geçen sene izliyor muydun? :D

Yaw yeminle gecen senede boyleydim. Kotu bile olsak sabirsizlaniyordum ama iyi olunca iyice kotu oluyor

Ama Trabzon macinda cok sinirlendim. Bu kadar sinirlenmemistim bayadir...

Hic hespata yoktu puan kaybi. Bugun ts zar zor yenmis tr kupasinda. Iste bu takima biz arena'da 45 bin seyirci onunde yenildik. Bu topcu surusune ne desem az

Dursun'u övmek icin kiviranlar varsa hic acimayin

Vurun

Yaw yeminle gecen senede boyleydim. Kotu bile olsak sabirsizlaniyordum ama iyi olunca iyice kotu oluyor

Ama Trabzon macinda cok sinirlendim. Bu kadar sinirlenmemistim bayadir...

Hic hespata yoktu puan kaybi. Bugun ts zar zor yenmis tr kupasinda. Iste bu takima biz arena'da 45 bin seyirci onunde yenildik. Bu topcu surusune ne desem az

İşte bak hatan bu.Biz zamanında Real'i 3-2 yenip sonrasında Yimpaş Yozgat'tan 4 yemedik mi mesela?Her maçın havası farklı olur.Bir diğer örnek de,kendi sahamızda 1461 Trabzon'a elendik.Ama şampiyon olduk,o sezon da Real'i yenmiştik.Trabzon maçı bir kazaydı,oldu bitti unutalım o maçı.

İşte bak hatan bu.Biz zamanında Real'i 3-2 yenip sonrasında Yimpaş Yozgat'tan 4 yemedik mi mesela?Her maçın havası farklı olur.Bir diğer örnek de,kendi sahamızda 1461 Trabzon'a elendik.Ama şampiyon olduk,o sezon da Real'i yenmiştik.Trabzon maçı bir kazaydı,oldu bitti unutalım o maçı.

Iyide hocam zaten suanda elimizde sirf lig var. hadi o zamanlar clde yipraniyordun. Ahrica beni kizdiran bir baska playda ev sahibi avantajini kusgiller kadar etkili kullanamamiz. Her sene illa evimizde bir iki kez yeniliyoruz. Tabi bunda kusgillerin evlerinde hakemler tarafindan kayrilmasida rol oynuyor ama yinede oyle boyle yeniyorlar

Biz ise tarihin en kotu trabzonuna yeniliyoruz

Gsc akiyor masallah 3 kisi falan yorum yapiyor

Iyide hocam zaten suanda elimizde sirf lig var. hadi o zamanlar clde yipraniyordun. Ahrica beni kizdiran bir baska playda ev sahibi avantajini kusgiller kadar etkili kullanamamiz. Her sene illa evimizde bir iki kez yeniliyoruz. Tabi bunda kusgillerin evlerinde hakemler tarafindan kayrilmasida rol oynuyor ama yinede oyle boyle yeniyorlar

Biz ise tarihin en kotu trabzonuna yeniliyoruz

Lig olsun olmasın bu kazalar oldu,olacak.Futbolun doğasında var.

Ev sahibi avantajını Fener kadar etkili kullanamıyoruz,ona da katılıyorum.Bjk'yi dışarda tutuyorum.Bu eskiden beri varolan özelliğimiz ne yazık ki.Ama en azından bir ortalamamız var.

Ümit Karan canli yayinda sunlari söylemis lan yuh

'Ben yabanci düsmaniyim, gelmesinler teknik adam veya oyuncu olarak' (Riekerink hakkinda)

Yuh lan yuh

Ümit Karan canli yayinda sunlari söylemis lan yuh

'Ben yabanci düsmaniyim, gelmesinler teknik adam veya oyuncu olarak' (Riekerink hakkinda)

Yuh lan yuh

Vay serefsiz irkci

Medyadaki Galatasaray'likarda boyle hastalikli oluyor bizde. Tuzemen , Bu sikeci vs.

Galatasaray'imizin yerlileri kadar karaktersizi yoktur bir iki kisi haric. Hepsi yabanci dusmani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt