- 12 Ocak 2013
- 50.651
- 59.947
- 4.323
onu seven kadına hep kötü davranan ama sonradan ona asık oldugunu anlayan bi adamın hikayesini anlatan film var mı ,acilll lazım enes
Atın İntikamı renktaş , anlattıklarına uyuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onu seven kadına hep kötü davranan ama sonradan ona asık oldugunu anlayan bi adamın hikayesini anlatan film var mı ,acilll lazım enes
reis böyle sürekli sorup duruyon ama bence bi derdin var sessizce onu haykırıyorsun kimsede uyanıp sormuyor hayırdır kardeşim neyin var diye.
partnerinle falan mı kapıştınız hayırdır karşim

reis böyle sürekli sorup duruyon ama bence bi derdin var sessizce onu haykırıyorsun kimsede uyanıp sormuyor hayırdır kardeşim neyin var diye.

arda ile aram iyi bro,sen film söyle lan
cidden reis yok valla. ama dediğin özellikte kuzuların sessizliği ve hannibal var inanmıyorsun ama vallahi bak istediğin özellikler o filmde var. dinle beni.
ozaman söle olsun konu...kadın adamın pesinden kosuyo adam bunu sallamıyo ama sonra adam karının pesinden kosuyo
thanks babyhatırlanacak bir anı - kore yapımı olan
my sassy girl - kore yapımı olan
500days of summer
başkada ucundan kıyısından benzyen bişey yok reis dün söylediklerimi izlemissin onu izlemesen iyiydi
Osman bugün durgun gördüm seni, beklentiler yükseldi artik.
bu raskolnikov inandiricimiydi ?
bjk buna göre lens ve menajeriyle ve selcuk ve menajeriyle görüsüyormus. Insallah alirlar selcugu
enerjimi maç gününe saklıyorum reis. 4-4-2 ile şinonun yokluğunu aramıyacağımızı düşünüyorum.
bigün sende 4-4-2 nin tek kurtuluşumuzun olduğunu anlayacaksın

Yüksek Sosyete, her perşembe akşamı Star TV de.ozaman söle olsun konu...kadın adamın pesinden kosuyo adam bunu sallamıyo ama sonra adam karının pesinden kosuyo
Yüksek Sosyete, her perşembe akşamı Star TV de.