- 16 Haziran 2010
- 203.219
- 155.082
- 6.838
Devre arasin da daha net durum tespiti yapabiliriz.Karamsar olmak istemiyorum ama cok zor
Su siralar umutlanmamaya calisiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devre arasin da daha net durum tespiti yapabiliriz.Karamsar olmak istemiyorum ama cok zor
Su siralar umutlanmamaya calisiyorum
@Kadir Ari neolacak bu gs nin hali be kadir
osi asklı kavgalı film var mı mukoya(murhan)sordum sölemedi
escinsel filmi bu,ama izleim napamtam istediğin gibi tam sana göre ve izledikten sonra bana günlerce tsk edeceğin bi film var. öneriyi alınca forumdan direkt çıkısa tıkla ve izlemeye koyul. daha evvel izlediysen unutmussundur tekrar izle. bunu izlemeden birdaha film var mı diye sorarsan raporlarım.
brokeback mountain ortasında mutlu olmaz finalinde ağlamaz isen raporla beni.
escinsel filmi bu,ama izleim napam
Bareback mi :asd22:
Emre Çolak,Deportivo'da ilk golünü Prandelli'nin yönettiği Valencia'ya atmış.
Emre Colak Fantastic first Goal - Deportivo La Coruna 1 - 0 Valencia & 31/10/2016 HD - YouTube
Maçı izlemedim ama keşke Josue geleceğine Çolak kalsaydı katkısı daha fazla olurdu.1attı1yedirdi. Ama genel olarak baya iyiydi.
Is yapar mi bizde
Ulan bedava Maxi Periera'yi alamdi bunu mu alacaz diyorum sonra kendi kendime
Su bonservissiz oyuncular en kotu degerlendiren kulup olabiliriz.
1attı1yedirdi. Ama genel olarak baya iyiydi.
Genel olarak kendini en çok geliştiren oyuncu filan diyorlar Çolak için ispanya'da 2-3 maçını izledim tam dert yandığımız topu hızlı kullanma konusunda baya baya geliştirmiş kendisini yavaş yavaş devamlılığıda oluşmaya başladı
Bu çok zoruma gidiyor işte reis Türkiye'nin en büyük klübüyüz son yıllarda alt yapıdan çıkardığımız 3 isim var onlarda Arda-Semih-EmreÇolak- arda gitti ispanyada geliştirdi kendini ama Emre SEmih hep yerinde saydı sürekli bir devamsız bir iyiyse üç maç kötü oynadı Emre gitti ispanya'nın belki en iyi 10 takımı arasına giremeyecek Deportivo'da 2 ayda bizim 5 yılda öğretemediğimi öğrendi işte bizde bu kafa alt yapıya gençlere bu önemsiz tutarsız davranışlarımız devam ederse hep borç batağında olur bu klüp hep ölü yıldızlara yöneliriz anca.Bruma gibi birisini'de anca 100 yılda 1 buluruz oda u20 ülkemizde oynanmasaydı kimsenin haberi bile olmayacaktı
emre o golü atamaz yav savunma falan ters vuruş yapmıştır emin olmak lazım