- 27 Ocak 2010
- 59.366
- 30.968
- 3.523
osiii acil film söle.ask olsun.kavgalı,tutkulu..ayrılsalar bile geri birlessinler,kopamasınlar. var mı böle film @Osman SEDEN
var. guguk kuşu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
osiii acil film söle.ask olsun.kavgalı,tutkulu..ayrılsalar bile geri birlessinler,kopamasınlar. var mı böle film @Osman SEDEN
osiii acil film söle.ask olsun.kavgalı,tutkulu..ayrılsalar bile geri birlessinler,kopamasınlar. var mı böle film Osman SEDEN
Volkan Kara volki euro 2016 baslıgında arnavudlu bi kız vardı ya esmer bomba onun resmini aadsana

Volkan Kara volki euro 2016 baslıgında arnavudlu bi kız vardı ya esmer bomba onun resmini aadsana
alak mıAnwar El Ghazi 1 aylik sure icin PAF takim ile antrenmanlara cikacak.
Ajax t. direktoru ile ters dusuyor.
Yasin out, El Ghazi in mi diyorsun?alak mı
Anwar El Ghazi 1 aylik sure icin PAF takim ile antrenmanlara cikacak.
Ajax t. direktoru ile ters dusuyor.
Yasi genc yani Bruma da oldugu gibi uzerinde titiz le durup sabir gostermeliyiz. En azindan sag kanat oyuncusu, Yasin gibi sol tarafta daha iyi oynuyorum demezIs yapar mi bizde
Ulan bedava Maxi Periera'yi alamdi bunu mu alacaz diyorum sonra kendi kendime
Su bonservissiz oyuncular en kotu degerlendiren kulup olabiliriz.
bence zenci bi genc alalımYasin out, El Ghazi in mi diyorsun?
Makul bir fiyata neden olmasin.
George Ntep var. Sezon sonu serbest kaliyor.bence zenci bi genc alalım
George Ntep var. Sezon sonu serbest kaliyor.
Iyi ne demek, bizim icin cok iyi bile. Konusu var forumda.eiii mi
Yasi genc yani Bruma da oldugu gibi uzerinde titiz le durup sabir gostermeliyiz. En azindan sag kanat oyuncusu, Yasin gibi sol tarafta daha iyi oynuyorum demez![]()
Insallah sampiyon oluruz. Ama yol daha uzun.Yok ki alabilecek yonetim. Olsa alinsin derim. Hem Riekerink ve Sneijder etkisi yuksek olabilir...
Yasin malindan her turlu iyidir. Iyice gozumden dustu ama Poldi'nin kesinlikle orada oynamamasi gerekiyor. Sinan desen eh iste. Su kadro ile sampi olursak Riekerink'in sirf billurlarinin heykeli yapilmali
Insallah sampiyon oluruz. Ama yol daha uzun.